Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Vietnam

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

GezinsfotoHildePaulfrontpageHilde en Paul trekken met drie jonge kinderen door Vietnam
14 juli - 8 augustus 2016

Hoe pak je zo'n verre reis met je kroost naar Vietnam aan? Hilde laat ons meelezen over het avontuur dat ze met Paul en zoontjes Tom (6), Huub (4) en Ole (2) deze zomer aangaat. In hun eigen huis in Nederland staat het zweet haar op de rug als ze miljoenen Dong aftikt van haar creditkaart. Herkenbaar? Vast en zeker!

door Hilde

GezinsfotoSentaAndre2016Senta en Andre reizen met twee tienerdochters door Vietnam
9 juli - augustus 2016

De knoop is vorig jaar al doorgehakt. De bestemming werd vastgelegd. Het reisplan liet even langer op zich wachten maar nu zijn ze er klaar voor. Senta en André trekken deze zomer met Luna (12) en Dille (10) door Vietnam. Niet zoals ze de afgelopen jaren gewend waren met hun eigen (huur)auto maar met het OV.  

door Senta

JoseCeesParijsJosé en Cees met kids door Thailand, Cambodja en Vietnam (Vietnam)
22 juli - 18 augustus 2013

In 2011 moesten ze door omstandigheden helaas hun reis door Zuidoost Azië annuleren. Dit jaar maken ze het meer dan goed! Zomer 2013 brengen José, Cees, Rebecca (12) en Bibian (9) door in Thailand, Cambodja, Vietnam en in Singapore, waar ze de verjaardag van José's zusje zullen vieren.


Door: José Greyn

RachelChrisIndonesie200Rachel en Chris lang op reis met kinderen in Vietnam
3 juli t/m 28 augustus 2013

In 2009 ontdekten Chris en Rachel, Jaan ('03) en Tijn ('05) samen met hun knuffels Poeke en Pacco het mooie Thailand. In 2011 reisden ze rond in Indonesië en dit jaar is Vietnam aan de beurt. Opnieuw acht volle weken genieten van de Aziatische gastvrijheid. Maar... Poeke en Pacco blijven dit jaar thuis!

Door: Rachel en Chris

MarijeMichielIndonesie200Marije en Michiel op wereldreis met jonge kinderen: Singapore & Vietnam
Februari 2013

Samen maakten Marije en Michiel al verre reizen naar Azië, Amerika en Afrika. Ook na de komst van Hylke in 2006 zijn de reiskriebels geenzins verdwenen. Tijdens deze reis zal hij al voor de derde keer voet op Thaise bodem gaan zetten. Voor deze wereldreis van zeven maanden hebben ook zijn zusjes Aafke (5) en Mette (3) zich ingeschreven. In september stapt deze reislustige familie uit het vliegtuig in Buenos Aires om pas in april 2013 vanaf Colombo de terugreis naar hun thuis in Zweden te aanvaarden. We kijken uit naar hun avonturen.

door Marije en Michiel

Reisaanbod Vietnam

Doorzoek de website