Recente reisverslagen: Gezinnen in Thailand

Lees hier de verhalen van gezinnen die op dit moment door Thailand reizen, of van families die met mooie herinneringen zijn thuisgekomen.

samui airportKim en Pascal reizen met Stan en Vera door Thailand en Australië. (Thailand)
21 januari t/m 31 maart 2017

Eigenlijk doen Kim en Pascal wat we allemaal zouden willen: tien heerlijke weken naar daar waar het warmer is. Twee jaar gelden ontstond het plan en nu reizen Kim en Pascal met Vera (3,5) en Stan (2,5) naar landen waar het warmer is. Ze starten op de zuidelijke eilandjes van Thailand en vliegen daarna compleet relaxt naar Australië voor een campertocht. Wat een mooie reis!

IlseIlseRenefamiliefototo en Rene trekken met hun zoon door Thailand
6-27 augustus 2016 

Het wordt niet Rens (6) eerste bezoek aan Thailand. Eerder was hij al eens bijna drie maanden op stap door Azië en Australië. Maar toen was hij pas drie en een stuk minder oplettend. Voor deze reis van drie weken staan zijn zintuigen op scherp. Overal die vreemde luchtjes, gekko's tussen de bladeren en gevaarlijke honden... Pff!

door René

familie160 120Kiki en Daniel met drie kinderen door Thailand en Cambodja (Thailand)
19 april - 19 mei 2016

Dankzij tien extra verlofdagen weten Kiki en Daan de meivakantie op te rekken naar een maand. Genoeg tijd om Novi (8), Tula (5) en Pepa (1) mee te nemen op reis door Thailand en Cambodja. Met slechts 13,5 kilo aan bagage gaan ze van start. De eerste dagen brengen ze nog door in Bangkok maar al snel brengt het avontuur ze naar Cambodja.

 door Kiki

gezinsfoto20152016 (2)Kirsten en Jimmy reizen met drie kinderen door Thailand
19 december 2015 - 4 januari 2016


Kerst en oud en nieuw brachten Kirsten, Jimmy, Finn (11), Tijl  (10) en Sien (7) in Thailand door. Geen onbekend terrein voor deze reislustige familie want twee jaar geleden kozen ze ook deze tropische bestemming voor de feestdagen. Nieuw dit jaar is wel de aanvliegroute. Geen transatlantische vlucht nodig dit jaar want hun dagelijks leven speelt zich momenteel af in Chongqing, China. 

door: Kirsten Reemers

Mgezinsfotochiangraiarieke en Jochem reizen met baby door Thailand
7 - 28 juli 2015

Op reis met een baby. Marieke en Jochem laten zien dat het, mits goed voorbereid en met aangepast reistempo prima kan. In ruim drie weken tijd nemen ze Armin (10 mnd) mee op rondreis door Thailand. Lees hier hun ervaringen en handige tips.

 

 door: Jochem

 

Reisaanbod Thailand

Doorzoek de website