Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Maleisië

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

https://www.verrereizenmetkinderen.nl/images/stories/frontpage/Reisfamilie19aug.jpg

Hans, Mirjam, Frank en Marit reizen door Thailand, Laos, Maleisië en Singapore
7 juli t/m 7 augustus 2017

De Reisfamilie staat immer garant voor inspirerende en vermakelijke reisverhalen. Deze zomer reizen Hans, Mirjam, Frank en Marit door Thailand, daarna naar relaxt Laos, bounty Maleisië en urban Singapore. Het werd een zomer vol hoogtepunten. Ze maakten 41 duiken bij Tioman in Maleisië. Kajakten 15 kilometer door de stromende regen in Laos en het was geweldig. Als Hans na thuiskomst de balans opmaakt, concludeert hij: 'Heerlijke vakantie!'

Door Hans Damen

familiefijnmaleisie2016Kirsten en Jimmy reizen met drie kids door Maleisië
4 - 14 februari 2016

Vanuit hun woonplaats Chongqing in China ligt heel Azië binnen handbereik. Kirsten en Jimmy kiezen Maleisië als bestemming voor Chinees Nieuwjaar. Finn (11), Tijl (10) en Sien (7) bereiken er na de omzwervingen in het binnenland eindelijk het strand dat ze met de Kerst in Thailand hebben gemist. Wie durft op de rubberband achter de speedboat?

door: Kirsten Reemers

 

SuzanneJustusGezinsfoto2015

Suzanne en Justus reizen met dreumes en peuter door ZO Azië: Maleisië
22 april - mei 2015

Hoe mooi reizen met baby en dreumes ook was, reizen met kleuter Tijl (4) en peuter Jonas (2) brengt ook iets fijns met zich mee voor Suzanne en Justus: gemak. Zeker als tijdens deze reis door Maleisië, Thailand en Indonesië zich nog een paar volwassen handen aanmeldt. Zus Marloes is namelijk weer van de partij. Samen bereizen ze in nog geen vier weken tijd drie landen. Te beginnen met Maleisië.

door: Suzanne

Linda en Pascal reizen met twee kids door Maleisië
3 - 27 juli 2014

Samen met Senna en Madée vliegen Linda en Pascal naar Maleisië voor een écht jungle-avontuur op Maleisisch Borneo. Daar ontdekken ze al op de eerste dag dat bloedzuigers minder eng zijn dan verwacht, en dat in het longhouse schedels worden bewaard van gedode krijgers. Brrr.

door Linda

Jael en Rob vier maanden op reis met peuter door Zuidoost Azië en Australië (Maleisië)
30 oktober 2013 - 24 januari 2014

Jael en Rob gaan vier maanden op reis door Zuidoost Azië met Otis (3). Ze bezoeken Zuid Korea, Maleisië, Australië, Thailand en Laos. In Kuala Lumpur vermaakt Otis zich keer op keer bij het zwembad onder de Petronas Towers. En op Langkawi? Zon, zee en strand! En toch ook een beetje regen.

 door Jaël en Rob

Reisaanbod Maleisië

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website