Artikelindex

Op reis: Saskia en Corné vier maanden met vijf zoons naar Zuidoost Azië (Laos)
5 januari t/m 3 mei 2012

Wat 'n avontuur! Met hun vijf zoons Teun (9), Rens (7), Wout (6), Guus (4) en Joep (1) reizen Saskia en Corné vier maanden lang door Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja. Tijdens de reis gaat het onderwijs ook nog gewoon door, en krijgen de drie oudste jongens les van hun ouders. Met veel belangstelling en bewondering volgen we dit bijzondere gezin.

Door Saskia en Corné

Reacties  

#7 super om te lezengepke 27-04-2012 14:00
hoi dingemannen
ik heb genoten van jullie reisverslag wat een avonturen en wat leuk geschreven.ik wens jullie nog een hele fijne laatste week en natuurlijk een goede reis terug.
groetjes gepke
#6 Zoon geborenDiana Cornelissen 25-02-2012 13:18
Hallo familie dingemans,

Ik zou nog even laten weten als onze kleine geboren was.
Nou is dat al even geleden maar beter laat dan nooit!
Op 26 december is onze zoon geboren, Guus!!!!

Als je me nog even jullie email adres stuurt, mail ik een foto!

Groetjes
Diana
#5 LaosLot Beghin 31-01-2012 21:10
Hallo,
Ik volg jullie reisverhaal op de website verre reizen met kinderen. Tijdens de zomer gaan wij ook met onze drie kinderen naar Laos en Vietnam voor een zestal weken. Dus ik lees het met extra belangstelling! Het ziet er echt een superervaring uit!
Leuk om jullie reis mee te kunnen volgen. Interessante weetjes en adresjes noteer ik ook, wie weet komt dit nog van pas.
Nog veel reisgenot.
Lot
Antwerpen - België
#4 SpectaculairExpedition 6 27-01-2012 10:19
Wat een feest der herkenning, jullie foto's Vang Vieng, de bue lagoon, de grot en het tubben,...maar die balonvaart langs het karstgebergte.. .great great great!! Wat hadden dat graag gedaan maar destijds geen idee dat dat kon. Wij hebben in vang vieng een paar dagen op motorfietsen (allebei 2 kinderen achterop) de bush-bush rond gescheurd (het zandpad door de velden) en was ook geweldig. Ik lees dat jullie nu terug gaan naar vientiane waar wij destijds zo'n ontzettend leuke stek hadden (met zwembad) net buiten het dorp, dus wel even lopen. Mocht je nog willen verkassen, hierbij de link http://expedition6.cinev.nl/?tag=vientiane
Villa magnoli, met leuke grappige gastheer Guy.
Have fun! Jolinde
#3 RE: Saskia en Corné vier maanden met vijf zoons: Laos 2012Ron Jip Pien & Cilly 20-01-2012 22:41
Hi allemaal,
Wat geweldig om te lezen dat jullie zo van alles genieten en dat de kids het zo goed doen. Jip en Pien komen ook steeds thuis van school met verhalen erg leuk dat er in de klas ook zoveel aandacht aan besteed wordt. Geniet nog lekker van alles wat nog komen gaat dan genieten wij hier al lezend met jullie mee, liefs

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!