Artikelindex

Reacties  

#10 reSuzanne 29-05-2015 19:51
Hoi Sam, wat een heerlijk vooruitzicht: 5 weken Indonesië en Maleisië! Wij laten ons over vaccinaties altijd adviseren op het reizigersspreek uur van de GGD. Buiktyfus wordt inderdaad niet gegeven aan kinderen onder de 2. Wij hebben daar verder niets bijzonders mee gedaan, behalve dan de 'normale' voorzorgsmaatre gelen rondom hygiëne, alleen eten waar veel anderen eten, niet (te vaak) eten van de straat en dat soort dingen. Voor onze laatste reis naar Maleisië, Thailand en Indonesië was het voor Jonas ook niet nodig, omdat we minder dan 2 weken in Indonesië bleven. Volgens mij valt het risico dus wel mee. Ik zou me er niet te veel zorgen over maken en lekker genieten! Veel plezier!
#9 vaccinatiessam 29-05-2015 19:13
Hoi,

Ik zit midden in jullie mooie reisverhalen. Bedankt voor het delen!

Ik heb een vraag. Wij gaan in juli naar Indonesië en Maleisië ( totaal 5 weken) en nemen ons dochtertje van dan 20 maanden mee.
de huisarts zegt dat zij niet ingeënt kan worden voor buiktyfus.

hoe hebben jullie dat gedaan. Welke inentingen voor de jongens.
Ik vond het al erg spannend maar begin me nu wel een beetje zorgen te maken.

Groetjes Sam
#8 reSuzanne 08-01-2015 12:09
Graag gedaan! Chauffeur regelen kan prima ter plaatse!
#7 RE: Suzanne en Justus met baby en peuter naar Bali en meer Inonesië 2014annelies verroken 08-01-2015 11:33
Dank je wel voor uw antwoord! We dachten nu ook zoveel mogelijk toch met prive chauffeur te regelen (en dan leek een maxi cosi me idd wel handig), kan je gemakkelijk een chauffeur ter pplaatse regelen, of kunnen we dat toch beter vooraf doen? in India deden we dat telkens ter plaatse, maar ik heb geen idee of dat in Indonesie ook zo gemakkelijk kan...
#6 reSuzanne 08-01-2015 10:28
Hai Annelies, op eerdere reizen met Tijl hebben wij nooit een maxi cosi meegenomen. We deden dan idd alles in de drager, of, als we een auto huurden, huurden we er een stoeltje bij. Deze keer hebben we voor Jonas wel een stoeltje meegenomen, en ik moet zeggen dat dat wel erg fijn was. Die gaat dit jaar dus zeker weer mee. Het is alleen nogal een gesjouw, dat vond ik bijvoorbeeld op de ferry wel een nadeel. Maar omdat we verder alles toch met privé chauffeur hebben gedaan, wogen voor ons de voordelen ruimschoots tegen dit nadeel op. Veel plezier!

Inhoudsopgave

  1. Voorbereiding
  2. Singapadu Kaler
  3. Kalibaru
  4. Dencarik
Altijd gesloten?

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!