Verre Reizen Met Kinderen

 Recente reisverslagen: Gezinnen in Indonesië

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

DanielleLeonFlores2018

Daniëlle, Leon, Jelle en Eder: Op reis met tieners door Bali en Flores, Indonesië 
4 t/m 26 juli 2018

Alsof de tijd heeft stil gestaan. Zo omschrijft Daniëlle het Indonesische eiland Flores waar ze samen met man Leon en kinderen Jelle (17) en Eder (13) deze zomer rondreisde. De natuur zo ongerept, zo groen en kleurrijk. En de stranden zo wit dat het pijn aan je ogen doet. Het leven soms wat primitief, maar het was een geweldig avontuur. Lees en geniet!  

EllenSteven12 7

Ellen en Steven reizen vijf weken met Merle en Imke door Indonesië.
9 juli t/m 13 augustus 2017

Merle (11) en Imke (9) hoefden deze zomer geen cultuurshock te ervaren toen ze door Indonesië reisden. Als kleuters trokken ze namelijk al drie maanden met Ellen en Steven door Azië. Deze zomer kon je ze vinden op Bali, Flores en Lombok. Het was een heerlijke reis, schrijft Ellen achteraf. Maar kunnen we de volgende keer wat minder vaak ziek zijn?

Door Ellen

10juliwatervaldouchefamilie2016Kelly en Philip reizen met zoon door Bali, Indonesië
30 juni - juli 2016

Mathis' (9) verjaardag vieren ze nog in Bangkok. Maar dit keer is de Thaise hoofdstad slechts een tussenstop op hun route naar Bali, Indonesië. Kelly, Philip en aangesloten voor dit avontuur Kelly's broer Lennert brengen hun zomer door op het Godeneiland. Benieuwd waar hun neus voor bijzondere plekjes ze dit jaar brengt...

door: Philip

Gezinsfoto2016Suzanne en Justus op reis met kids en opa en oma naar Bali, Indonesië
21 april - mei 2016

Dat Bali een geweldige bestemming is met kids bewijzen Suzanne, Justus, Tijl (5) en Jonas (3) al jaren. Dit maal reizen opa en oma ook mee. Dat scheelt twee paar handen die op de lange vlucht gelijk al goed van pas komen. En... met hun ervaren blik hebben ze weer een pareltjes ontdekt onder de aangeboden villa's op het eiland. Kijk maar eens.

door Suzanne

SuzanneJustusGezinsfoto2015

Suzanne en Justus reizen met dreumes en peuter door ZO Azië: Indonesië
22 april - mei 2015

Hoe mooi reizen met baby en dreumes ook was, reizen met kleuter Tijl (4) en peuter Jonas (2) brengt ook iets fijns met zich mee voor Suzanne en Justus: gemak. Zeker als tijdens deze reis door Maleisië, Thailand en Indonesië zich nog een paar volwassen handen aanmeldt. Zus Marloes is namelijk weer van de partij. Samen bereizen ze in nog geen vier weken tijd drie landen. Hier lees je over hun Indonesië avontuur.

Reisaanbod Indonesië

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website