Recente reisverslagen: Gezinnen in Indonesië

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

10juliwatervaldouchefamilie2016Kelly en Philip reizen met zoon door Bali, Indonesië
30 juni - juli 2016

Mathis' (9) verjaardag vieren ze nog in Bangkok. Maar dit keer is de Thaise hoofdstad slechts een tussenstop op hun route naar Bali, Indonesië. Kelly, Philip en aangesloten voor dit avontuur Kelly's broer Lennert brengen hun zomer door op het Godeneiland. Benieuwd waar hun neus voor bijzondere plekjes ze dit jaar brengt...

door: Philip

Gezinsfoto2016Suzanne en Justus op reis met kids en opa en oma naar Bali, Indonesië
21 april - mei 2016

Dat Bali een geweldige bestemming is met kids bewijzen Suzanne, Justus, Tijl (5) en Jonas (3) al jaren. Dit maal reizen opa en oma ook mee. Dat scheelt twee paar handen die op de lange vlucht gelijk al goed van pas komen. En... met hun ervaren blik hebben ze weer een pareltjes ontdekt onder de aangeboden villa's op het eiland. Kijk maar eens.

door Suzanne

SuzanneJustusGezinsfoto2015

Suzanne en Justus reizen met dreumes en peuter door ZO Azië: Indonesië
22 april - mei 2015

Hoe mooi reizen met baby en dreumes ook was, reizen met kleuter Tijl (4) en peuter Jonas (2) brengt ook iets fijns met zich mee voor Suzanne en Justus: gemak. Zeker als tijdens deze reis door Maleisië, Thailand en Indonesië zich nog een paar volwassen handen aanmeldt. Zus Marloes is namelijk weer van de partij. Samen bereizen ze in nog geen vier weken tijd drie landen. Hier lees je over hun Indonesië avontuur.

SuzanneJustusTijl 160x120

Suzanne en Justus met baby en peuter naar Bali en meer Indonesië
10 april - mei 2014

De reiskriebels zitten in de genen van dit reislustige gezin. Tijl (3) moest nog voor zijn eerste verjaardag in 2012 aan de bak in Thailand en later dat jaar Zuid Afrika. Dus wen er maar aan Jonas (1), want reken maar dat deze maand Indonesië niet de laatste is die je in een ver buitenland gaat doorbrengen!

door Suzanne en Justus

Duiken met kinderenChristien, Erik en Pepijn op reis door Indonesië in de zomervakantie
24 juli - 18 augustus 2013

Op het Indonesische eiland Sulawesi viert Pepijn zijn achtste verjaardag. Dat is een feestje waard, ook omdat hij nu aan zijn eerste kinderduikcursus mag deelnemen. En nee, heus niet alleen in het zwembad. In de zee bij Gili Air gaat hij wel drie meter diep! Naast de Gili's en Sulawesi wordt ook Bali aangedaan.

door Christien en Erik

Reisaanbod Indonesië

Doorzoek de website