Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in de Filippijnen

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

LauraRoaldgezinsfotometdreumes

Laura en Roald reizen met peuter door de Filippijnen en China
15 - 29 mei 2014

Na een overwegend natte vakantie in Italië doen Laura en Roald het dit jaar heel anders! Met Dex (2) gaan ze op zoek op de Filippijnen naar witte stranden en blauwe zee. Op de terugweg van hun reis duiken ze nog even China in waar de toiletten misschien wel het meeste indruk maken.

door: Laura

JokeMohamedVietnam165Joke, Mohamed, Jenna en Ilyan: zes maanden door Azië - Filippijnen
21 oktober 2012 - 25 april 2013

Na lang wikken en wegen hebben Joke en Mohamed de stap gezet. De tickets naar Zuidoost Azië zijn geboekt. Eind oktober 2012 vliegen ze samen met Jenna (4) en Ilyan (2) naar Bangkok. Ook de visa voor Australië worden aangevraagd maar of ze de sprong naar dit andere continent gaan maken, zal pas tijdens de reis blijken.

door Joke Hertogen

altPetra single mama met kleuter op de Filippijnen
28 juni t/m 26 juli 2010

Nog geen half jaar na terugkeer van hun heerlijke vier maanden door Zuidoost Azië, stapt single mam Petra met haar dochter Ijendu (4) opnieuw in het vliegtuig. Deze keer voor een maand op de Filippijnen. Aanleiding is het huwelijk van Petra's broer en zijn Filippijnse vrouw, maar na de feestweek gaan ze natuurlijk meer van dit land zien. Petra heeft er zin in. Ijendu ook?

Door Petra Otto

Arnout, Saskia, Simon en Felix

Saskia en Arnout lange rondreis met dreumes en peuter Filippijnen
21 augustus 2009 - eind februari 2010

Samen maakten Arnout en Saskia al meerdere lange reizen. Van Caïro naar Sulawesi over land en dwars door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam. Nu trekken ze samen met Simon (3) en Felix (2) voor zes maanden door Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, China, Filippijnen, Sri Lanka en India. Arnout heeft zijn baan bij Microsoft opgezegd en Saskia neemt een sabbatical van haar werk bij Ahold. Het nieuwe avontuur kan beginnen!

Door Arnout en Saskia Hemel

Don, Natasja en Mika in AustraliëNatasja en Don rondreis met kind op de  Filippijnen
29 december 2008 - eind juli 2009

Sinds hun wereldreis van zeven jaar geleden zijn Natasja en Don besmet met het reisvirus. De komst van hun zoontje Mika ('05) heeft hier niets aan veranderd en daarom gaan ze nu met z'n drieën het avontuur aan. Hun motto: 'zo veel mogelijk dingen doen waar we plezier aan beleven'. Een lange reis hoort daar zeker bij. De komende zeven maanden kun je hun verhalen lezen vanuit o.a. Thailand, Australië, Indonesië, Maleisië en de Filippijnen. Hier lees je hun verslag over de Filippijnen.

Door Don en Natasja.

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website