Recente reisverslagen: Gezinnen in Cambodja

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

familie160 120Kiki en Daniel met drie kinderen door Thailand en Cambodja (Cambodja)
19 april - 19 mei 2016

Dankzij tien extra verlofdagen weten Kiki en Daan de meivakantie op te rekken naar een maand. Genoeg tijd om Novi (8), Tula (5) en Pepa (1) mee te nemen op reis door Thailand en Cambodja. Met slechts 13,5 kilo aan bagage gaan ze van start. De eerste dagen brengen ze nog door in Bangkok maar al snel brengt het avontuur ze naar Cambodja.

 door Kiki

image1 (320x240)

Kelly en Philip reizen met zoon, moeder en broer door Cambodja en Thailand (Cambodja)
30 juni - juli 2014

In Phnom Penh start de culturele, culinaire trektocht van Kelly, Philip en Mathis (6). Deze reis zijn ook Marie-Christine en Lennert (moeder en broer van Kelly) van de partij. Extra leuk voor Mathis, want nu kan hij zijn verjaardagstaart met ze delen. Stoer! Je zevende verjaardag in Phom Penh.

door Philip

IlseReneRens (200x200)

Ilse en René elf weken op verre vakantie door Oceanië en Zuidoost Azië met kleuter - Cambodja
december 2013 - februari 2014

René en Ilse leerden elkaar kennen tijdens een reis. Dat bleef niet zonder gevolg, hun reisgezelschap is inmiddels uitgebreid met Rens, een lekker ventje van 3,5 jaar. Ze oefenden in Zuid-Afrika en Curacao en gaan nu écht lang weg: 11 weken naar Nieuw Zeeland, Australië en Zuidoost Azië.

door Ilse en René

JoseCeesParijsJosé en Cees met kids door Thailand, Cambodja en Vietnam (Cambodja)
22 juli - 18 augustus 2013

In 2011 moesten ze door omstandigheden helaas hun reis door Zuidoost Azië annuleren. Dit jaar maken ze het meer dan goed! Zomer 2013 brengen José, Cees, Rebecca (12) en Bibian (9) door in Thailand, Cambodja, Vietnam en in Singapore, waar ze de verjaardag van José's zusje zullen vieren.


Door: José Greyn

Ivanka en Hugo backpacken met kids door Indochina (Cambodja)
29 juni - 26 juli 2013

In 2013 slaan Ivanka, Hugo, Tijmen (6) en Mees (3) voor het tweede jaar op rij hun geliefde Latijns Amerika over. Indonesië beviel erg goed, dus dit jaar wordt Cambodja en Laos de reisbestemming. En omdat vliegen naar Bangkok het goedkoopst is, komt daar ook nog een stukje Thailand bij.

Door: Ivanka en Hugo

Reisaanbod Cambodja

Doorzoek de website