Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Birma/Myanmar

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

LianneMichelBirmaLianne en Michel reizen met hun zoon door Birma en Thailand (Birma)
28 juni - 28 juli 2013

Kleine kinderen worden groot. En zo kan het gebeuren dat in de zomer van 2013 Lianne en Michel niet met drie, maar met nog maar één kind, Ruben (14), rondreizen in Birma. Gelukkig sluit hierna dochter Iris met haar vriend aan in Bangkok zodat ze toch nog even met z'n vijven zijn.


Door: Lianne Bosch

LieveDirk2012-200Lieve, Dirk en vier zoons lang op reis. Birma
Maart 2013

Het wordt hun derde, en waarschijnlijk voorlopig laatste lange reis met z'n zessen. Lieve, Dirk, Barend (11), Eward (9), Artuur (7) en Dietze (6) hebben weer vijf maanden om te doen wat ze zo graag doen. Het worden twee maanden Australië en drie maanden Azië. Heerlijk!

Door Lieve en Dirk Vanhoutte

KarolineDriesBirma200Karoline, Dries, Myrthe, Kasper en Kobe: ruim vier maanden op reis met kinderen. Myanmar
17 november 2012 - 27 maart 2013

De droom bestond al even, maar na de geboorte van hun jongste hakten ze de knoop door: die verre reis gaat er komen. Vanaf 17 november reizen Karoline, Dries, Myrthe (6), Kasper (4) en Kobe (1) door Zuidoost Azië. In ruim vier maanden tijd zullen ze Thailand, Myanmar, Laos en Cambodja gaan ontdekken. In Birma zullen ze zelfs de eerste verjaardag van Kobe vieren. Hoe bijzonder is dat!

Door Karoline en Dries Hermandez

MaWeKaFloWendy en Marty met kinderen door Birma en Thailand (Birma)
29 juli - 11 augustus 2012

Zes weken door Thailand in 2008, zes maanden door Zuidoost Azië in 2010. In 2012 is het weer de beurt voor zes weken. Dit keer reizen Wendy, Marty, Kathy (12) en Floortje (8) in ieder geval door Birma en Oost Thailand. Op het verlanglijstje staan nog wel een aantal bestemmingen om (weer) te bezoeken. Maar of dat allemaal gaat lukken? Wij reizen weer graag met hen mee.

Door Marty, Wendy, Kathy en Floortje de Jonge

Mijke en Rubin: vijf maanden met z'n vieren op pad, Birma
4 oktober 2011 t/m 17 maart 2012

Anderen dromen ervan, Mijke en Rubin doen het. Ze houden veel van reizen en gingen al met eenjarige Uma Bette (nu 4) naar Bali. Inmiddels is hun gezin uitgebreid met Benk (2) en met z'n viertjes brengen ze deze winter vijf maanden door in Zuidoost Azië. Ze starten in Maleisië, maar daarna liggen alle opties nog open. Laat de winter maar komen!

Door Mijke en Rubin

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website