Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Peru

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

Reis naar Peru met kind

Kelly en Philip trekken met kind door Peru en Bolivia (Peru)
1 mei - 31 mei 2013

Voor Kelly, Philip en Mathis (5) begint een heel nieuw avontuur: Peru en Bolivia! Door het tijdsverschil van zeven uur worden ze de eerste ochtend in Lima heel vroeg wakker. Dat deert niet, ze hebben plannen genoeg. Vandaag trekken ze al gelijk door naar hun volgende bestemming: Ica.

door Kelly van Praet en Philip Hinderyckx

MarnixIlse200Ilse en Marnix vier maanden op reis met peuter en dreumes door Zuid Amerika (Peru)
3 juli - 6 november 2012

Als afsluiting van hun verblijf op Bonaire trekken Ilse en Marnix er samen met Sam (4) en Evi (2) vier maanden op uit om Zuid Amerika te ontdekken. In 2011 bereisden ze Colombia al. Dit jaar starten ze in Peru, gaan door naar Bolivia en Argentinië en zullen afhankelijk van de tijd die resteert wellicht nog meer landen bezoeken. Met veel plezier volgen wij de avonturen van deze familie op onze site.

door Ilse en Marnix

Ivanka, Hugo en TijmenIvanka en Hugo backpacken met dreumes door Peru
21 mei - 14 juni 2008

Ivanka en Hugo trekken met Tijmen (2) in de rugdrager ruim drie weken door Bolivia en Peru. Ze ontmoeten kleurrijke indianen, eten alpaca-biefstuk, kruipen door een zilvermijn, volgen het spoor van Ché Guevarra, bewonderen de Machu Picchu en vinden hun reis natuurlijk veel te kort. Na het lezen van hun verhaal wil je nog maar een ding: óók naar Bolivia en Peru met je kinderen.

Door Ivanka en Hugo

altKaren en Henk lange reis met kleine kinderen door Peru
15 december 2010 – 8 maart 2011

Karen trok als backpacker al een jaar de wereld over. Later, als biologiestudent, woonde en werkte ze in Namibië, Australië en op de Seychellen. Geen wonder dat de behoefte aan reizen blijft kriebelen, ook nu ze kinderen heeft. Met Henk, Simon (4,5) en Bastiaan (3) trekt ze drie maanden lang door Zuid Amerika. In elk geval gaan ze door Argentinië, Bolivia en Peru. Maar weinig ligt vast, dus alles is mogelijk.

Door Karen Blaakmeer

Reisaanbod Peru

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website