Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Brazilië

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

Andreenmeidenzondersenta

Senta en Andre met twee dochters en huurauto door Brazilië
14 juli - 6 augustus 2015

Brazilië is hot. Tenminste bij de jeugd. Luna (11) is gelijk verkocht na het bezoeken van Mixmax Brasil. Samen met haar zusje Dille (8) en ouders Senta en Andre gaan zij deze zomer op avontuur in Brazilië. Te beginnen met de mountainbike over de Copacabana. Dat hadden haar ouders twaalf jaar geleden niet bedacht!

door: Senta

KKaatDirkfamiliefotoaat en Dirk met jonge kinderen door Brazilië
29 juni - 25 juli 2015

Vorig jaar mochten Kaat en Dirk de reisbestemming nog zelf bepalen. Dit jaar hebben ze te maken met de uitgesproken voorkeur van  Emiel (8) en Louis (5). Al heeft hun vader hen onbewust misschien toch op een spoor gezet. Brazilië is het geworden. In krap vier weken tijd doorkruisen ze dit gigantische land op zoek naar de jaguar, samba, watervallen, strand en misschien toch ook een vleugje voetbal.

door: Kaat en Dirk

 

Els en Klaas: met de kinderen naar BraziliëElsKlaasfamiliefoto2012 en Bolivia (Brazilië)
6 juli t/m 15 augustus 2013

In de zomer van 2013 vliegen we 'zomaar' in westelijke richting in plaats van naar het Verre Oosten. Vanaf begin juli reizen wij met onze dochters Jente (dan 10) en Imme (7) voor zes weken door Brazilië. We hebben enorm veel zin om deze swingende exotische bestemming te gaan ontdekken!

Door: Klaas van Dijk

Simone, Vincent, Steijn en Merel

Simone en Vincent met peuter en kleuter op reis door Brazilië
13 oktober 2009 - 1 februari 2010

Zeven jaar geleden beleefden Vincent en Simone een prachtige tijd in Zuid Amerika. Een jaar lang reisden ze door Peru, Bolivia, Chili en Argentinië. Toen nog zonder kinderen. Daar spraken ze af dat ze, voordat hun oudste kind leerplichtig is, nog een keer een verre reis zouden maken. In maart wordt Steijn vijf jaar; hoog tijd om deze belofte in te lossen. Met Steijn (4) en Merel (2) trekken ze bijna vier maanden door Brazilië, Suriname en Frans Guyana.

Door Simone en Vincent Bronkhorst

Jacq en Rene op rondreis met kinderen door Brazilië
9 januari - 11 april 2009

René en Yaltah

Jacqueline en ObanoyMet Yaltah (4) en Obanoy (net 3) trekken Rene en Jacqueline drie maanden door Argentinië en Brazilië. Met z'n tweeën maakten ze al lange reizen naar Afrika, Zuid Amerika en Azië. Reiservaring hebben ze dus genoeg, maar met de twee kinderen zijn ze nog niet eerder zo ver geweest. Ze zijn goed voorbereid en maken zich vooral zorgen dat ze de kinderen uit het oog verliezen. Maar ook hiervoor hebben ze de nodige maatregelen genomen. Reis je mee?

Door Jacqueline Bang

Reisaanbod Brazilië

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website