Verre Reizen Met Kinderen

HildeJeroen200Hilde en Jeroen reizen met kleine kinderen door Argentinië
13 december 2012 - 8 januari 2013

Mats was nog maar een jaar toen hij met Hilde en Jeroen de jungle van Costa Rica onveilig maakte. Nu, twee jaar later, zal hij samen met zijn broertje Jelte (17 mnd) voet op Argentijnse bodem zetten. Vier weken lang tango dansen en gaucho spelen. En papa en mama gaan ook weer mee!

MarijeMichielArgentinie200Marije en Michiel op wereldreis met jonge kinderen: Argentinië
14 september 2012 - april 2013

Samen maakten Marije en Michiel al verre reizen naar Azië, Amerika en Afrika. Ook na de komst van Hylke in 2006 zijn de reiskriebels geenzins verdwenen. Tijdens deze reis zal hij al voor de derde keer voet op Thaise bodem gaan zetten. Voor deze wereldreis van zeven maanden hebben ook zijn zusjes Aafke (5) en Mette (3) zich ingeschreven. In september stapt deze reislustige familie uit het vliegtuig in Buenos Aires om pas in april 2013 vanaf Colombo de terugreis naar hun thuis in Zweden te aanvaarden. We kijken uit naar hun avonturen.

door Marije en Michiel

MarnixIlse200Ilse en Marnix vier maanden op reis met peuter en dreumes door Zuid Amerika (Argentinië)
3 juli - 6 november 2012

Als afsluiting van hun verblijf op Bonaire trekken Ilse en Marnix er samen met Sam (4) en Evi (2) vier maanden op uit om Zuid Amerika te ontdekken. In 2011 bereisden ze Colombia al. Dit jaar starten ze in Peru, gaan door naar Bolivia en Argentinië en zullen afhankelijk van de tijd die resteert wellicht nog meer landen bezoeken. Met veel plezier volgen wij de avonturen van deze familie op onze site.

door Ilse en Marnix

altKaren en Henk lange reis met kleine kinderen door Argentinië
15 december 2010 – 8 maart 2011

Karen trok als backpacker al een jaar de wereld over. Later, als biologiestudent, woonde en werkte ze in Namibië, Australië en op de Seychellen. Geen wonder dat de behoefte aan reizen blijft kriebelen, ook nu ze kinderen heeft. Met Henk, Simon (4,5) en Bastiaan (3) trekt ze drie maanden lang door Zuid Amerika. In elk geval gaan ze door Argentinië, Bolivia en Peru. Maar weinig ligt vast, dus alles is mogelijk.

Door Karen Blaakmeer

René en Yaltah

Jacqueline en Obanoy

Jacq en Rene op rondreis met kinderen door

Argentinië
9 januari - 11 april 2009

Met Yaltah (4) en Obanoy (net 3) trekken Rene en Jacqueline drie maanden door Argentinië en Brazilië. Met z'n tweeën maakten ze al lange reizen naar Afrika, Zuid Amerika en Azië. Reiservaring hebben ze dus genoeg, maar met de twee kinderen zijn ze nog niet eerder zo ver geweest. Ze zijn goed voorbereid en maken zich vooral zorgen dat ze de kinderen uit het oog verliezen. Maar ook hiervoor hebben ze de nodige maatregelen genomen. Reis je mee?

Door Jacqueline Bang

Reisaanbod Argentinië

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website