Stel je voor. Jullie rijden in de jeep door de bush, turend in de verte naar mogelijk wildlife. Ssttt. De ranger legt zijn wijsvinger op zijn lippen en knikt naar een plek in de verte. Alle verrekijkers draaien die richting uit, iedereen houdt de adem in. In een boom ligt een sierlijke panter van het zonnetje te genieten. Door de lenzen zie je dat hij wakker is, zijn staart zwaait. 

Een fijne verrekijker is een onmisbaar voorwerp voor wie op safari gaat. En hoe leuk zou het zijn als jullie kind(eren) een eigen verrekijker om zijn nek heeft hangen? Je kunt nu kans maken op de Bresser verrekijker junior. De Bresser Junior Verrekijker met 8x vergroting en een objectiefdiameter van 40mm is een ideale metgezel voor natuurliefhebbers vanaf 8 jaar. Het is een handzaam model en biedt vele mogelijkheden voor de jonge onderzoekers. Je stelt de verrekijker snel in, en de greep is met rubber bekleed. De kijker vergroot met 8x en door de lenzen met coating komt er veel licht naar binnen. De beelden worden zo helder en lekker scherp. De kijker wordt geleverd met een draagtas en de centrale scherpstelling en instelbare oculairs zijn makkelijk in te stellen.

Je kunt deze verrekijker winnen door uiterlijk 31 mei hier je emailadres achter te laten. Op 1 juni verloten we twee Bresser verrekijkers onder de aanmelders. In de eerste week van juni ontvang je bericht als je een van de winnaars bent! Doe je mee? 

Ja, Ik doe mee! 

 

 

Bresser verrekijker junior2

 

 

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!