Welkom aan onze nieuwe partner: Undiscovered! Neem maar eens een kijkje op de website en je zult ook naar hun onontdekte paradijzen willen. Naar de Filipijnen, de ongerepte stranden, actieve vulkanen en 's werelds grootste rijstterrassen. Of naar pareltje Guatemala, het land van de eeuwige lente, waar je oude mayatempels vindt in het groene regenwoud. Al gedacht aan Namibië? Een land vol natuurlijke wonderen dat jouw gezin nog zoveel meer te bieden heeft dan de Big Five. Kom maar eens langs en verlekker je aan al die bestemmingen waar je met Undiscovered heen kunt!

 

Op familiereis naar onontdekt paradijs

Undiscovered websiteSamen met het gezin onvergetelijke momenten creëren en blijvende herinneringen opbouwen. Undiscovered helpt als reisorganisatie graag een handje mee met het opstellen van een familiereis op maat. Ben je op zoek naar een verre bestemming, een stukje ongerept natuur in combinatie met wat actie of avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Undiscovered gezinsreizen worden met veel liefde en zorg samengesteld en tot in de puntjes verzorgd. Wanneer je bij Undiscovered een reis boekt weet je één ding zeker: Je boekt een beleving, een onvergetelijke rondreis met een avontuurlijk randje. Uiteraard houden wij rekening met de wensen vanuit het gezin, de keuzes van reisroutes, reistijden en activiteiten. 

UN Filipijnen2

Het aanbod 

De familiereizen van Undiscovered lopen uiteen van rondreizen door het avontuurlijke Namibië, door het cultuurrijke Guatemala tot een ongerept stukje natuur van de Filipijnen. Alle Undiscovered reisspecialisten zijn bekend met de bestemmingen en kunnen ieder familielid voorzien van informatie over de highlights en leukste activiteiten binnen het land. Ter inspiratie kun je een kijkje nemen op de website van Undiscovered, waar je diverse rondreizen zult vinden. Naast de uitgelichte Guatemala, Filipijnen en Namibië familiereizen, bieden we ook reizen naar onder andere Sri Lanka, Botswana, Madagascar en Borneo aan. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden tot combinatiereizen, wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis door het avontuurlijke Namibië in combinatie met het wonderschone Botswana? 

image.jpeg

Bestemmingen

We organiseren familiereizen naar FilipijnenSri LankaBorneoNamibiëBotswanaMadagascarRéunionGuatemalaBelize. 

UN Guatemala3

Enthousiast? 

Via de website van Undiscovered kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze reisspecialisten. Zij doorlopen graag met jou de mogelijkheden en wensen van de familie en maken op basis hiervan een reis op maat. 

www.undiscovered.nl

Undiscoverd banner 150x38

Liever direct contact? 
Onze specialisten helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur.
Tel. 088 - 1601600
info@undiscovered.nl 

kantoor undiscovered travel 800

>>> Bekijk hier alle familiereizen van Undiscovered in het reisoverzicht op deze website

 

 

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!