Verenigde Staten: 

Op nummer 1 van de campervriendelijke landen staat natuurlijk Amerika. Reis van het ene National Park naar het andere en zelfs in grote steden zijn campings te vinden waar je kunt verblijven. 

Canada:

Beleef de adembenemende natuur van Canada en slaap met uitzicht op eindeloze bossen, spiegelende meren en blauwe gletsjers. Passen jullie op voor beren? 

Australië:

Hou je van rust en leegte? Of wil je juist veel afwisseling en bezienswaardigheden? Er zijn zoveel prachtige routes door dit uitgestrekte land, dat er zeker ook een bij jullie past. Het is alweer even geleden, maar ik heb erg mooie herinneringen aan reizen met de kinderen door Australië! 

Camper reis australie

Nieuw-Zeeland

Als je wilt overweldigd worden door natuurschoon, kom je in Nieuw-Zeeland helemaal aan je trekken. Vulkanen, gletsjers, fjorden, geisers… Neem een goede camera mee, want fotogenieker vind je het niet. 

Zuidelijk Afrika

Met je kinderen wilde dieren spotten vanuit de camper, wie wil dat niet? In Zuid-Afrika kun je geweldige routes en mooie campings vinden voor een vakantie met de camper. 

Zuid-Amerika

Nog zo’n droomreis: per camper door Patagonië. IJsvlaktes, watervallen, woestijn, hoogvlaktes, bijzondere dieren en heerlijk eten, zie jij jullie al rijden door Chili en Argentinië?

Japan

Misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een campervakantie. Maar wist je dat Japan wel 3000 campings telt? 

Marokko

Rijd door de oneindige leegte van de woestijn en overnacht onder de heldere sterrenhemel of parkeer de camper aan de kust bij een chique badplaats. Je verwacht het misschien niet, maar in Marokko kun je heel goed per camper rondreizen. 

Europa

En last but not least, ook in Europa kun je heerlijk per camper op stap. Wat dacht je van een trip met je gezin door de ongerepte natuur van Scandinavië of IJsland? Eigenlijk is er geen land in Europa waar je niet met de camper kunt reizen. 

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!