Ontdek samen met je kind(eren) de wereld in de reisboeken die je nu hier kunt winnen. Doe mee en win een boek!

Niets is leuker dan samen met je kind(eren) de wereld te ontdekken, op reis te gaan naar verre landen en samen plezier te maken tijdens jullie avontuurlijke tochten op bijzondere bestemmingen. En nu het even niet kan, zijn er gelukkig leuke reisboeken waarmee je toch samen met je kinderen door spannende verhalen kunt reizen en de wereld kunt leren kennen. 

We mogen acht boeken weggeven! Welke wil jij winnen? 

button ik wil winnen

het gouden boek van nijntjes verre reizen 300Het Gouden Boek van Nijntjes verre reizen
Hét handboek voor de jonge avonturier! Dit ontzettende leuke boek mag natuurlijk niet ontbreken in de boekenkast van je (toekomstige) reislustige peuter of kleuter.

Het gouden boek van nijntjes verre reizen staat vol verhalen van nijntjes avonturen tijdens haar reizen over de hele wereld. Ze gaat met de trein door Europa, dwars door verschillende landen waarin steeds andere talen worden gesproken. Op de Noordpool maakt nijntje vrienden met Umik en leert ze dag zeggen met een neusgroet! In Afrika gaat ze op bezoek bij Nina's familie en ontmoet ze Nina's nichtje Manu, die een heel goede drummer is. Met oom vliegenier mag ze met het vliegtuig mee naar het verre oosten. Ze leert eten met stokjes en met haar nieuwe vriendje Taka gaat ze vliegeren in het park met de bloesembomen. Daar leert Nijntje dat draken niet eng zijn maar geluk brengen. 

Uitgeverij Rubinstein | ISBN 9789047626503 | Vanaf 3 jaar


Ik reis de wereld rond kinderboek 300Ik reis de wereld rond (op wel 80 manieren) - Annemarie Dragt (2x!)
Vliegtuigen, treinen en auto's kent elk kind wel, maar er zijn nog zo veel meer manieren om te reizen. Hoe bereik je bijvoorbeeld het topje van een hoge berg? Waarmee sjees je supersnel over het water? En wat heb je nodig voor een reis naar de maan?
Van een hobbelig ritje op een kameel tot een buitenaardse vlucht met een jetpack – in dit boek komen 80 voertuigen langs van over de hele wereld. De teksten zijn op rijm geschreven en lezen daarom heerlijk voor.

Uitgeverij Kluitman | ISBN 9789020682694 | Geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. 


Kikker en de horizon reisboekje heimwee 300Kikker en de Horizon - Max Velthuijs (2x!) 
Rat stond op een heuvel en keek over het land naar de horizon. Wat is de wereld toch mooi, dacht hij. Het wordt tijd dat ik weer eens op reis ga! Kikker wil dolgraag met hem mee. En zo trekken de twee vrienden de horizon tegemoet. Maar Kikker vindt dat het wel erg lang duurt voordat ze er zijn. En hoe zou het thuis met iedereen gaan?

Rat gaat op reis naar de horizon en Kikker gaat met hem mee. Kikker krijgt tijdens de reis last van heimwee. Hij mist zijn vrienden thuis. Maar Rat is nog lang niet klaar met zijn avontuur...

Uitgeverij Leopold | ISBN 9789025870300 | Geschikt voor kinderen van 3-6 jaar.


GGG Lemniscaat flannery boek winnenGek, Gaaf, Geweldig! Het groot niet-te-vermijden dierenfeitjesboek - Tim Flannery
Een boek waar je je over blijft verbazen en dat je de meest bijzondere wonderen van de natuur laat zien. Tim Flannery, dierenexpert en ontdekkingsreiziger neemt je mee op reis over land, door bossen, woestijnen en graslanden, door de lucht en duikt met je het water in. Je leert welk insect tranen drinkt, wat adelaars eten, waarom een stinkdier strepen heeft – je ontdekt dieren die je wildste dromen overtreffen – je hoort verhalen over de avonturen die Flannery op zijn tochten beleefde – je komt, kortom, van alles te weten over honderden dieren! En alle verhalen en feitjes zijn ook nog eens vrolijk geïllustreerd door Sam Caldwell.
Na het lezen van dit boek wil iedereen bioloog worden, of paleontoloog, of ecoloog… In ieder geval wordt elke lezer een natuurliefhebber. Want dit boek is onweerstaanbaar.

Uitgeverij Lemniscaat | ISBN: 978 90 477 1224 4 | Voor kinderen vanaf 9 jaar.


Ikke op reis kinderboekjes 300Ikke op reis - Els den Butter (2x!)
In de Ikke op reis-serie reist het kindje Ikke de wereld rond. In Ikke gaat vliegen maakt ze haar eerste vlucht wat ze reuze spannend vindt. Daarnaast verschenen ook de boekjes Ikke in Thailand, Ikke in Australië en Ikke op Bali. Met vrolijke illustraties van Wikke Peters. Voor deze winactie mag je een boekje naar keuze uitzoeken. 

Uitgeverij Globekids | Geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar

Win een reisboek voor kinderen

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!