Ook zo'n zin om lekker met je gezin rond te struinen door de jungle en je te verwonderen over al die bijzondere planten, bloemen en dieren die je om je heen ziet? 

Door corona zijn de tropen dit jaar verder weg dan ooit, maar als de berg niet naar Mohammed komt... Dus zochten we de leukste tropische uitjes in Nederland voor je uit. En dat niet alleen. We mogen ook gratis kaartjes weggeven! 

Wil jij met je gezin een dagje naar Tropische Vlindertuin Klein Costa Rica? Bezoek onze pagina op Facebook of Instagram, like het bericht, tag iemand die jij ook een tripje naar Costa Rica zou gunnen en je maakt kans op vier tickets voor een dagje Costa Rica in Someren (Brabant). 

Is de Noordoostpolder voor jullie beter in de richting? Dat komt mooi uit. We mogen ook vier kaartjes voor Junglepark De Orchideeënhoeve weggeven. Winnen? Ga dan naar onze Facebook of Instagrampagina, like de post, tag iemand die jij de jungle in wil sturen en je maakt kans op een heerlijk tropisch dagje uit met je gezin. 

Heb jij al eens de Noordereiland Kiwi in het echt gezien? Of de Secretarisvogel? Of de dubbele Neushoornvogel? Niet? Waar wacht je dan nog op! Want deze en nog veel meer vrolijke vreemde vogels kun je zien in Vogelpark Avifauna in Alphen a/d Rijn.
Wij mogen vier kaartjes weggeven die gebruikt kunnen worden in de maand oktober. Wil jij op vogelsafari? Like dit bericht op facebook of instagram en tag de vrolijke vogels met wie jij naar Avifauna wilt.
 
Geen Facebook of Instagram? Ga naar het forum en laat ons eten waar je naartoe wilt in de herfstvakantie! 
 

Winnaars worden in de week van 5 oktober bekend gemaakt. 

Klein Costa Rica vogel gratis  De Orchideeën Hoeve win gratis tickets 27

 

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!