Wij gaan met Abel naar Sri Lanka!
Zondag 3 juni 2018. Nederland.

Komende vakantie zal ik met jullie delen, omdat ik een reisverslag ga schrijven van onze vakantie met onze dreumes. Graag wil ik mezelf eerst even voorstellen aan jullie.

Ik ben Anika Roelofsen, getrouwd met Robbert en samen hebben wij een jongetje genaamd Abel. Hij is op dit moment 20 maanden oud.

gezinsfoto2

Als kind was ik al geïnteresseerd in de verschillende landen op de wereld. Het was dan ook niet verrassend dat aardrijkskunde mijn favoriete vak op school was. Daarnaast las ik graag boeken over landen en zo is waarschijnlijk mijn liefde voor het reizen ontstaan.

Inmiddels heb ik Robbert ook met het reisvirus besmet en samen hebben we al verschillende reizen gemaakt. We hebben veel landen in Europa gezien, maar ook daarbuiten. Zo zijn we in Thailand, Laos, Tunesië, Sri Lanka, Malediven, Mexico, Zambia, Malawi, Botswana, Dubai en Gambia geweest.

Toen Abel geboren werd, vroegen veel mensen of we nog wel zo ver wilden gaan reizen. Met zo’n klein kind op pad dat is toch een hele opgave, werd er gezegd. Maar, wij gaan het avontuur aan, onze kleine Abel wordt ook een wereldreiziger!

Deze zomer vertrekken wij naar Abu Dhabi en Sri Lanka. Ik houd jullie graag op de hoogte van onze verre reis met ons kind.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!