Travelday it is.
Vrijdag 1 juni 2018. Legian, Bali, Indonesië.

Drie vluchten gedaan. Athene-Istanbul-kuala lumpur-den pasar. Oona deed het fantastisch! Ze sliep negen uur aan een stuk, keek filmpjes en entertainde de mensen. We zitten ondertussen op ons plekje in Bali voor vier dagen. Hier is het 1:18 nu, en we zijn wel toe aan wat rust na deze zware dag/nacht.

1juni

Bijkomen
Zaterdag 2 juni 2018. Legian, Bali, Indonesië.

Gisteren heeft toch wat sporen achtergelaten: Oona en mama slapen tot 13.00 uur! En dan nog moesten we wakker gemaakt worden. We doen het dus rustig. Strandjes, een zwembadje en vooral: lekker eten! Bali is top! O ja, onze tweede (grootste) rugzak is ook aangekomen! Wist niet dat ik zeep en deo zo zou appreciëren.

2juni

Waterpretpark
Zondag 3 juni 2018. Legian, Bali, Indonesië.

Oona slaapt weer uit! Daarna gaat ze met papa naar een waterpretpark. En mama? Die gaat shoppen met Veerle. We gaan op het strand naar de zonsondergang kijken en daarna naar een local night market voor een hapje. MJAM MJAM! O ja, de scootertaxi’s vinden een helm belangrijk voor volwassenen, dus maar voor Oona haar eigen helmpje meegenomen.

3juni

Verwendagje
Maandag 4 juni 2018. Legian, Bali, Indonesië.

Oona heeft een verwendagje: een nieuwe tutu, visjes die haar voetjes proper maken, met mama en Veerle een pedicuurtje, daarna met papa naar het strand. Vroeg slapen vandaag omdat we morgen naar Shanggu gaan met de scootertjes. Mama en Veerle gaan nog even de lappen op en dansen de vloer daar proper.

4juni

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!