Bijna!
Vrijdag 14 juli 2017. Nederland.

Nu is het aftellen echt begonnen. Her en der liggen stapeltjes met spullen die we niet mogen vergeten. De jongens zijn al druk aan het kijken welk speelgoed er mee moet. Thije heeft van zijn verjaardagsgeld een TomTom Bandit gekocht. Dus hij gaat mooie filmpjes maken van de reis. Omdat we de laatste week naar Bali gaan hebben we ook de vaccinaties gehaald. Hidde vond het wel spannend maar het is goed gegaan, die zitten er ook weer in. Vandaag is Thije jarig, dus trakteren op school. Zijn feestje en verjaardag hebben we vorige week al gevierd. Zag ik niet zitten om een paar dagen voor vertrek te doen.

Gisteren ook een gave fietstocht door Sydney geboekt. Gedurende vijf uur gaan we per fiets Sydney verkennen.

fietsen sydney (400x299)

Donderdagavond komen we aan. Vrijdag beetje bijkomen, een we-zien-wel dag en zaterdag fietsen. De weersvoorspellingen zijn goed. Het is inmiddels echt winter in Australië maar als wij er zijn is het zo'n 18 graden. Helemaal prima, ik had op kouder weer gerekend.

Komend weekend staan er nog twee wielerwedstrijden op het programma van de jongens, dan nog twee dagen school. Ouders en schoonouders brengen ons naar Schiphol, wel heel fijn.

Wij zijn aan het aftellen......

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!