Hola Guatemala!

Na trips naar Zuid-Afrika in 2016 en Sri Lanka in 2015 is het weer tijd voor ons geliefde Latijns-Amerika, Guatemala dit keer! Drie jaar geleden zijn we nog naar Nicaragua geweest, nu ietsje noordelijker. Qua land hebben we een beetje dezelfde verwachtingen: vulkanen, jungle, dieren, koloniale stadjes, maar nu met als bonus de Maya tempel ruïnes en hedendaagse Maya’s (meer dan 50% is Maya) en markten. Het enige nadeel ten opzichte van Nicaragua: het is, geloven we, wel wat minder veilig. Wat beter opletten dit keer dus.

De tickets zijn in ieder geval geboekt; met American Airlines vliegen we op 27 juli via London en Miami heen, op 19 augustus via Dallas en London weer terug. Met iets meer dan drie weken wat korter dan normaal, maar we kunnen onze nieuwe aanwinst, Bluf de hond, niet zo lang missen!

De route moeten we nog uitstippelen, de nieuwe Lonely Planet Guatemala is net uit, dus dat komt helemaal goed. Maar Tikal/Flores, Copan (Honduras), Lago Atitlan, Antigua, Livingston en Rio Dulce staan in ieder geval op de lijst. Misschien nog een paar dagen relaxen op een tropisch eilandje voor de kust van Honduras?

We hebben er weer zin in, tot de volgende update!

2397482 1462046718 1024 (300x300)Tikal Ruins in Guatemala (300x300)

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!