USA
Donderdag 15 juni 2017. Zemst, België.

Al jaren dromen we ervan om net als in de nazomer van 2009 een roadtrip door een stukje US te maken. Toen deden we het klassieke rondje in het Zuidwesten van de Verenigde Staten met San Francisco als begin- en eindpunt. We huurden een mobilhome en reisden enkel met tweejarige Emiel (en Louis op komst).

Binnen enkele weken is het zover, we gaan opnieuw westwaarts. Ook nu reizen we in een RV, gehuurd via Apollo. We gaan dus opnieuw kamperen, al zal het luxe niveau nu een stuk hoger liggen in vergelijking met het comfort tijdens onze kampeerervaring in Namibië vorig jaar. Bovendien kijken we uit naar minder winterse temperaturen dan in Zuidelijk Afrika tijdens onze zomerperiode (vooral ’s nachts dan).

emiellouis 4x4

De reis is grotendeels uitgestippeld, en gedurende een maand vakantie staat een trip door zes Amerikaanse staten op ons programma:
Van Denver Colorado naar the Rocky Mountains – via Cody, een cowboystadje waar we the Fourth of July zullen mee maken, naar Yellowstone met zijn warmwater bronnen en geisers - Grand Teton NP om beren en andere wilde dieren te spotten – Dinosaur NP waar we op zoek gaan naar fossielen en beenderen van dino’s - Moab, uitvalsbasis voor parken als Canyonlands met tafelbergen en canyons, en Arches met de typische rode rotsen en natuurlijk gevormde bogen – Mesa Verde met nederzettingen van oude indianenstammen – via Monument Valley sluiten we aan op de route die we in 2009 volgden en bezoeken we de Grand Canyon, Zion NP en kitschy Las Vegas - Tot slot bezoeken we enkele pretparken in Los Angeles voor we naar huis vliegen.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!