Mini sabbatical 2015: Down Under
Zondag 21 juni 2015. Nederland.

Nog minder dan twee weken en wij vertrekken voor ons jaarlijkse mini sabbatical! Héél veel zin in, vooral Fardau kan niet wachten, maar ook wel spannend. Het is zo druk met werk, school, verbouwingen dat de voorbereidingen er een beetje bij inschieten, maar goed we zijn inmiddels ervaren globetrotters, dat geeft wel wat rust gelukkig.

Wat gaan we doen? We gaan Down Under, all the way to Australië. Vrijdag 3 juli brengt Lydia ons naar vliegveld Hamburg, zodat zij daarna onze auto kan lenen voor haar vakantie. Via Dubai en Singapore arriveren we zondag vroeg in de ochtend in Darwin. We halen meteen het minibusje wat we voor twee weken hebben gehuurd op en rijden naar de K-mart om de laatste kampeerspullen te halen, zoals een tent, stoeltjes, tafeltje en koelbox. De bedoeling is om naar een camping bij het Litchfield National Park te rijden en daar een paar nachtjes te blijven en bijkomen van de reis. De kampeerreis gaat verder langs Kakadu National Park, Katerine Park en de outback rondom Alice Springs en Ayers Rock.

In Ayers Rock leveren we het busje weer in en vandaar uit vliegen we naar Brisbane. We hebben in de landerijen bij Brisbane voor twee weken een huis geruild met een verwarmd zwembad en een 7seater. Lekker een beetje bijkomen en de omgeving verkennen, misschien een paar dagen naar Fraser Island. Het echtpaar van dit huis komt volgend jaar een weekje naar ons huis (gelukkig maar, want op dit moment staat de tuin op de kop vanwege het zwembad wat we aan het bouwen zijn).

31 juli vliegen we richting de Whitsunday Islands waar we een dag gaan zeilen met een van oorsprong Nederlandse schipper, top! Vervolgens weer met een minibusje richting Cairns waar we uiteraard de Great Barrier Reef snorkelend gaan verkennen.

Kidsinzwembadbali2014

7 augustus laat in de avond op naar het voor ons vertrouwde en fijne Bali, waar we vijf dagen lekker gaan bijkomen van alle indrukken, zie nu al uit naar de lekkere massages. Dan nog een dag rondslenteren in Singapore, waarna we huiswaarts vliegen.
Youhaaa Down Under, here we come.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!