Champions Trophy Finale 2011
Zondag 23 oktober 2011. Nederland.

We hebben zojuist kaartjes gekocht voor de finale van de Champions Trophy Finale. Nu maar hopen dat Nederland de finale speelt. Dat is op zondag 11 december. Ook hebben we net de Trunki koffers voor Thije en Hidde gekocht. Hopen dat ze echt zo multi-functioneel zijn als we denken. Ze zijn in ieder geval leuk!

Zoals ik al eerder schreef hebben we de route voor het grootste gedeelte gepland en een aantal campings geboekt. Het gaat nu echt snel. De route zoals we hem nu bedacht hebben is:
Twee nachten Auckland, twee nachten Coromandel, Rotorua, Lake Taupo, Hawke Bay, Wellington, Nelson daar zijn we dan 21 & 22 december, dan Kaikoura, met kerst Christchurch daarna naar Dunedin, Te Anau, Millfords Sounds, Queenstown. Daarna staat het nog wat minder vast maar in ieder geval keren we 4 januari weer terug naar het Noordereiland. Een druk programma maar de afstanden vallen mee en op de meeste plekken blijven we twee nachten. In het vliegtuig hebben we voldoende tijd om ons heel goed te gaan inlezen. Alle tips zijn uiteraard welkom. Dat was het weer voor vandaag.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!