Verre Reizen Met Kinderen

ElsThailand22augOp het strand van Koh Phangan zijn eigenlijk maar twee dingen belangrijk: Hoe is het weer en waar eten we? Hier hebben we tijd voor ontspannende massages en het lezen van een boek. Met snorkel en masker zwemmen we vanaf het strand zo het koraalrif in waar ontelbaar kleurrijke visjes ons begroeten. Het is hier gewoon fijn. 

ElsKhaoSokMeer jungleavontuur dan in het oeroude Khao Sok National Park vind je waarschijnlijk niet in Thailand. Door verhalen over aanhoudende regen houden we het kort en hebben we maar twee dagen om aan de jungle te snuffelen. Lukt het ons ondanks die korte periode toch om gibbons en neushoornvogels te zien? 

ElsThailand14augHet zijn vooral de geuren en smaken die de meeste herinneringen bij Jente en Imme oproepen. Tijgerbalsem, de Dutch Mill melk, bananencakejes van de 7/Eleven, de geur rot voedsel, uitlaatgassen, de rivier en wierook in Bangkok. En het mooist van alles: de geur van de frangipani. Het is zo fijn om weer terug te zijn. 

DanielleLeonFlores2018Alsof de tijd heeft stil gestaan. Zo omschrijft Daniëlle het Indonesische eiland Flores waar ze samen met man Leon en kinderen Jelle (17) en Eder (13) deze zomer rondreisde. De natuur zo ongerept, zo groen en kleurrijk. En de stranden zo wit dat het pijn aan je ogen doet. Het leven soms wat primitief, maar het was een geweldig avontuur. Lees en geniet!  

AnikaRobbert27juliHeet is het in Abu Dhabi. Zinderend heet. Gevoelstemperatuur 53 graden. Maar in het hotel lijkt het alsof ze een sprookje van duizend-en-een-nacht zijn ingelopen. In de moskee trekt kleine Abel zijn eigen plan als hij de verkoelende vijver ziet. Dat zorgt voor de nodige hilariteit. 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website