RIR9mei160Drie heerlijke weken reisden Ilse, René en Rens met vrienden door Mexico en Aruba, maar aan al het goede komt een eind. Helaas. Hun terugreis gaat, net als hun heenvlucht, via Bogota, Madrid en Brussel. Weet je dat ze in drie weken drie werelddelen hebben bezocht? Dit was gewoon een wereldreis! 

RIR5meiOp Aruba wordt dagelijks gezwommen en gesnorkeld en Rens ontdekt zijn talent voor boarden. Op verkenningstocht over het eiland beklimmen ze de 649 treden van de Hooiberg, bezoeken ze een ezel opvangcentrum en blijkt er geen goud meer te vinden bij de vroegere goudmijn. Een mooie week als afsluiter van hun reis!

RIR30aprIlse, René en Rens verbazen zich over metershoge cactussen, dat politieagenten op een fluit blazen terwijl de verkeerslichten gewoon werken, de grootste boom van Mexico en de vermiste bagage als ze naar Aruba vliegen. Dat laatste is wel een dingetje voor Rens, maar gelukkig is daar een oplossing voor. 

RIR15aprSinds Ilses stage in Peru, twintig jaar geleden, zijn ze vriendinnen. Inmiddels hebben ze mannen en kinderen en werd het hoog tijd voor een reünie. Daarom vlogen Ilse, René en Rens naar Mexico, waar Charo nu woont met Sergio, Diego en Andrea. En nu ze toch in de buurt zijn... Er wonen ook nog vrienden op Aruba.

LukkeJW18aprKruipen, optrekken en zand eten. Dat is wat Veere het allerliefste doet; of ze nu op een camping staat, op het strand speelt of weer terug in Nederland is. In Australië kan ze naar hartenlust haar gang gaan. En als haar ouders een stevige wandeling over rotsen maken, hobbelt zij prinsheerlijk in de draagzak mee. Wat 'n leven!

Doorzoek de website