Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Nieuw Zeeland

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

IlseReneRens (200x200)

Ilse en René elf weken op verre vakantie door Oceanië en Zuidoost Azië met kleuter - Nieuw Zeeland
december 2013 - februari 2014

René en Ilse leerden elkaar kennen tijdens een reis. Dat bleef niet zonder gevolg, hun reisgezelschap is inmiddels uitgebreid met Rens, een lekker ventje van 3,5 jaar. Ze oefenden in Zuid-Afrika en Curacao en gaan nu écht lang weg: 11 weken naar Nieuw Zeeland, Australië en Zuidoost Azië.

door Ilse en René

JokeMohamedVietnam165Joke, Mohamed, Jenna en Ilyan: zes maanden op reis - Nieuw Zeeland
21 oktober 2012 - 25 april 2013

Na lang wikken en wegen hebben Joke en Mohamed de stap gezet. De tickets naar Zuidoost Azië zijn geboekt. Eind oktober 2012 vliegen ze samen met Jenna (4) en Ilyan (2) naar Bangkok. Ook de visa voor Australië worden aangevraagd maar of ze de sprong naar dit andere continent gaan maken, zal pas tijdens de reis blijken.

door Joke Hertogen

MarijeMichielNieuwZeeland200Marije en Michiel op wereldreis met jonge kinderen: Nieuw Zeeland
14 september 2012 - april 2013

Samen maakten Marije en Michiel al verre reizen naar Azië, Amerika en Afrika. Ook na de komst van Hylke in 2006 zijn de reiskriebels geenzins verdwenen. Tijdens deze reis zal hij al voor de derde keer voet op Thaise bodem gaan zetten. Voor deze wereldreis van zeven maanden hebben ook zijn zusjes Aafke (5) en Mette (3) zich ingeschreven. In september stapt deze reislustige familie uit het vliegtuig in Buenos Aires om pas in april 2013 vanaf Colombo de terugreis naar hun thuis in Zweden te aanvaarden. We kijken uit naar hun avonturen.

door Marije en Michiel

DDianaJohnfamiliefotoiana en John met kleine kinderen naar Nieuw Zeeland
6 december 2012 - 5 januari 2013

Niet veel mensen kijken uit naar de winter, terwijl de zomer nog moet komen. Diana en John wel. Dachten zij nog dat hun Thailandtrip in 2010 met Ties (5), Luuk (3) en Koen (1) een once in a lifetime experience zou zijn, in december vertrekken ze voor een maand naar Nieuw Zeeland!

door Diana Koeleman

Anna en Arno op wereldreis met dreumes, Nieuw Zeeland
13-augustus 2011 – mei 2012

Heerlijk om te fantaseren over verre reizen, parelwitte stranden, palmbomen en leven bij de dag. En omdat je sommige dromen móet waarmaken, zegden Anna en Arno hun banen op en maken ze met Sascha (bijna 2) een wereldreis. In negen reizen ze door Thailand, Australië, Nieuw Zeeland, Tahiti en de USA.

Door Anna Schouten

Reisaanbod Nieuw Zeeland

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website