Artikelindex

altHeidi en Marcel met kleine kinderen en camper door Australië
30 november 2010 - 24 februari 2011

Een reis door Australië en Nieuw Zeeland stond hoog op het verlanglijstje van Heidi en Marcel. Door de komst van Tijn (2) en Job (1) zou dat moeten wachten. Dachten ze. In Europa ontdekten ze dat je met een flexibele instelling en aanpassingsvermogen ook mét kleine kinderen kunt genieten van het moois in de wereld. De tickets zijn geboekt, de camper geregeld: de voorpret is begonnen!

Door Heidi en Marcel van den Berg

Reacties  

#5 SimonGuest 04-04-2018 13:46
Moet een geweldige ervaring zijn. Het lijkt ons mooi om met de camper door Nieuw-Zeeland te rijden en reizen. Mijn vrouw en ik zijn beiden dol op roadtrippen met de auto. Het geeft ons een gevoel van echt onderweg zijn. Klein groot punt: deze zomer is er een kleintje op komst. Dan is het fijn om te horen en weten dat reizen met een klein kind toch goed mogelijk is.
https://www.fransstokman.nl/caravan/camper/camper-huren-nabij-schagen
#4 Baby bedjeGuest 01-02-2017 20:07
Hoi hoi,

Leuke verslagen schrijven jullie. Ik heb een vraagje voor jullie. Wij gaan komende zomer naar Australië met ons dochtertje. Ze is dan ongeveer 1.3 jaar oud. We willen met de camper rond gaan net als jullie. Ik vraag me af hoe jullie jongste van 1 sliep. In wat voor soort bedje. Was er een soort hekje voor het bed zodat hij er niet uit kon vallen.

Ik hoor het graag van jullie?

Groetjes Mieke
#3 Met kindjes 2 en 5 jaar naar Fraser IslandJoyce 16-05-2012 13:25
Hoi Heidi,
Wat ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen. Wij gaan volgend jaar juli/aug een maand naar Australië met onze kindjes van dan 2 en 5 jaar. We zijn nu druk bezig om een reisschema te maken, waarbij Fraser Island ook op de planning staat. Mijn vraag weet jij of dit te doen is met de kleinste van 2 jaar gezien de onverharde wegen en dingo's? En hadden jullie naast een rugdrager (welk merk?) ook nog een buggy mee? Alvast bedankt voor je reactie!! Groet Joyce
#2 Niet te druk maken!Heidi van den Berg 29-02-2012 06:49
Hallo Debora,
Ons advies: maak je niet te druk over de vliegreis. Het is natuurlijk een vermoeiende onderneming, maar als je eenmaal daar bent ben je het zo vergeten. En zoals je kunt lezen in onze verslagen is het met onze kinderen echt heel goed gegaan. (Ook de terugreis die maar liefst 40 uur duurde door de aardbeving in NZ.) En geloof me, het zijn alles behalve stilzitters! Ze hebben veel geslapen en filpmjes gekeken. De (nieuwe) speeltjes die ik had meegenomen hebben ze amper gebruikt. Dus maak je niet te druk en geniet vooral van het prachtige Australië. Wij gaan ooit nog een keer terug!
Veel plezier met de voorbereidingen!
Groeten Heidi
#1 Met peuter naar AustraliëDebora 28-02-2012 16:07
Hallo,

wij zouden een maand willen gaan touren met een camper in Australië.
Ons dochtertje is dan 2 jaar. Wat me echter tegenhoudt is om zo lang met haar op het vliegtuig te zitten... ze vond het al lastig om vorig jaar 2.5u naar Spanje te vliegen.
Wat is jullie ervaring daar mee?

Bedankt,
Debora

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!