Artikelindex

MarijeMichielAustralie200Marije en Michiel op wereldreis met jonge kinderen: Australië
4 - 31 december 2012

Samen maakten Marije en Michiel al verre reizen naar Azië, Amerika en Afrika. Ook na de komst van Hylke in 2006 zijn de reiskriebels geenzins verdwenen. Tijdens deze reis zal hij al voor de derde keer voet op Thaise bodem gaan zetten. Voor deze wereldreis van zeven maanden hebben ook zijn zusjes Aafke (5) en Mette (3) zich ingeschreven. In september stapt deze reislustige familie uit het vliegtuig in Buenos Aires om pas in april 2013 vanaf Colombo de terugreis naar hun thuis in Zweden te aanvaarden. We kijken uit naar hun avonturen.

door Marije en Michiel

Reacties  

#2 Verblijf sydney en melbourneMarije 17-01-2013 02:46
Hoi!

Fijn dat jullie ook iets hebben aan al ons geklets!
In Melbourne zaten we in "The Paramount Serviced Apartments", 181 exhibitionstree t. Ik meen dat we het via Wotif.com hebben geboekt, kan ook booking.com geweest zijn.
In Sydney was het "Metro apartments on Darling Harbour". Vergeet niet naar de vouchers voor een gratis toetje te vragen voor een aantal restaurants! Ook via 1 van bovenstaande geboekt. Dat is meestal voordeliger maar soms kan via de eigen sits ook.
De kosten voor parkeren van de auto lagen rond 20-30 dollar per etmaal, zeer laag dus voor midden in de stad.

Heel veel reisplezier!!

Groeten,Marije
#1 Sydney en MelbourneNynke 14-01-2013 16:45
Hoi Marije en Michiel,
Met veel plezier jullie reisverslag gelezen, bedankt voor het plaatsen!
Wij gaan in oktober met onze twee meiden van 6 en 8 jaar ongeveer 10 weken rondreizen. Jullie appartementen in Sydney en Melbourne lijken me erg geschikt, zouden jullie die misschien willen doormailen? Andere tips zijn ook welkom!
Vriendelijke groeten,
Nynke

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!