Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Australië

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

IMG 0014LRLukke en Jan Willem reizen met Veere (7 mnd) door Australië
23 maart t/m 18 april 2017

Veere is een echte geluksbaby! Nog maar zeven maanden oud en ze vliegt naar Australië voor alweer haar derde vakantie. Dat zegt vooral veel over de reislust van haar ouders Lukke en Jan Willem. Toch zijn er ook twijfels: Moet haar eigen melkpoeder mee? En hoe voorkomen ze zonnebrand?

BayofFires3Kim en Pascal reizen met Stan en Vera door Thailand en Australië. (Australië)
21 januari t/m 31 maart 2017

Eigenlijk doen Kim en Pascal wat we allemaal zouden willen: tien heerlijke weken naar daar waar het warmer is. Twee jaar gelden ontstond het plan en nu reizen Kim en Pascal met Vera (3,5) en Stan (2,5) naar landen waar het warmer is. Ze starten op de zuidelijke eilandjes van Thailand en vliegen daarna compleet relaxt naar Australië voor een campertocht. Wat een mooie reis!

Door Kim

BrisbanecompleteamilieSusan en Jan reizen met 4 kids en huurauto door Australië
3 juli - 14 augustus 2015

Vorig jaar zomer kruisten onze reiswegen zich voor de tweede keer. Op Bali hadden we pret met Susan, Jan, Jesse (16), Folkert (14), Fardau (10) en Silke (8). Dit jaar ontvluchten ze de verbouwing van hun huis voor een mini sabbatical naar de andere kant van de wereld. Down Under: here they come!.

door: Jan

Jael en Rob vier maanden op reis met peuter door Zuidoost Azië en Australië (Australië)
30 oktober 2013 - 24 januari 2014

Jael en Rob gaan vier maanden op reis door Zuidoost Azië met Otis (3). Ze bezoeken Zuid Korea, Maleisië, Australië, Thailand en Laos.

 door Jaël en Rob

IlseReneRens (200x200)

Ilse en René elf weken op verre vakantie door Oceanië en Zuidoost Azië met kleuter - Australië
december 2013 - februari 2014

René en Ilse leerden elkaar kennen tijdens een reis. Dat bleef niet zonder gevolg, hun reisgezelschap is inmiddels uitgebreid met Rens, een lekker ventje van 3,5 jaar. Ze oefenden in Zuid-Afrika en Curacao en gaan nu écht lang weg: 11 weken naar Nieuw Zeeland, Australië en Zuidoost Azië.

door Ilse en René

Reisaanbod Australië

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website