Artikelindex

altEllen en Stijn rondreis met baby en camper door Amerika
10 september – 2 oktober 2010

Samen maakten Ellen en Stijn prachtige reizen door o.a. Azië, Australië en Nieuw Zeeland. De komst van Teun (11 mnd) doet geen afbreuk aan hun reislust. Na twee vliegvakanties binnen Europa gaat kleine Teun nu mee naar het grote Amerika.

Door Ellen en Stijn

Reacties  

#4 MaxiCosi in RV?Guest 20-10-2017 18:42
Hoi Ellen en Stijn,

Jullie zijn alweer heel wat jaartjes terug van de reis, maar ik zit enorm te stoeien met de regelgeving rondom het plaatsen van een MaxiCosi in de RV. Hoe hebben jullie dit gedaan?
#3 autostoeltjeAnnemiek Macco 08-02-2015 10:34
Hoi Anneke

Wij gaan ook met onze 14 maanden oude zoon naar de USA in maart, reizen met de camper. Net als jij heb ik vragen maar dan met betrekking op het camperen met baby in de camper. Bijv, waar moet hij slapen? (navraag bij go amerika leverde geen concreet antwoord op, behalve het advies een baby tentje van Deryan te gebruiken)
Op de jouw vraag in het vliegtuig; baby lekker op schoot, onze vlucht naar LA is een dagvlucht, dus slapen zal hij niet met zoveel prikkels. We hebben al eerder met hem gevlogen, ging prima. Maxicosi mag gratis in het ruim, evenals kinderwagen. Tijdens vlucht afwisselend bij papa en mama op schoot. En die kleine van 4 in z`n eigen stoel; lekker met ze spelen, er is genoeg te doen. Maxicosi mag alleen op een stoel als je ook een stoel geboekt hebt, en alleen de Pebble is geschikt voor een vliegtuig stoel.
Heb jij tips voor de camper?
#2 RE: Ellen en Stijn rondreis met baby en camper door Amerika 2010Inge van IJzendoorn 15-03-2014 12:32
Hoi Anneke,

Ik lees dat ze voor Teun een eigen stoel hadden geboekt, als je dat niet doet is het volgens mij niet mogelijk om de maxicosi mee het vliegtuig in te nemen. Je kunt m wel inchecken met je bagage en dan gaat ie mee t ruim in. Maar ik heb de indruk dat er dan niet heel zorgvuldig mee wordt omgegaan, vaak wordt er flink gegooid met de koffers etc. Wij hebben om die reden er voor gekozen om de maxicosi bij de camper te huren. Onze dochter is 10 maanden bij vertrek en kan hopelijk lekker in t 'wiegje' van het vliegtuig zitten/liggen.

Succes met de voorbereidingen en alvast een hele fijne vakantie! Wij gaan eind september dus moeten nog even geduld hebben :-)
#1 AutostoeltjeAnneke Tielemans 09-02-2014 16:47
Hoi,

Geen idee of jullie nog reacties kunnen (/willen) ontvangen naar aanleiding van jullie reisverhaal (dat ik nu aan het verslinden ben, heerlijk!)

Wij gaan komend voorjaar/ zomer met 2 kids reizen door Amerika/ Canada met camper. Nu zijn we nog aan het twijfelen over het wel of niet meenemen van een autostoeltje in het vliegtuig. We kunnen er namelijk ook daar eentje aanschaffen en weer terugbrengen na gebruik, maar na het zien van jullie Teun, lekker slapend in dat stoeltje (onze zoon is 14 mnd als we vertrekken), ziet dat er toch ook wel heel erg relaxt uit. Alleen, hoe hebben jullie dat gedaan qua plaatsen? Gijs heeft geen eigen stoel, dus waar laat je je kind (of jezelf :)) dan tijdens de vlucht?

En hebben jullie nog goede tips? (we hebben er ook nog eentje van bijna 4 bij ons).

Groetjes Anneke

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!