Artikelindex

Kaat, Dirk, Emiel en Louis maken een roadtrip door de USA
30 juni t/m 28 juli 2017

Roadtrip-VSIedere zomer maken Kaat en Dirk met hun twee zoons, Emiel (bijna 10) en Louis (7), een verre reis. Zo trokken ze door Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Maar al jaren droomden ze van een roadtrip door de US, ze deden ooit al een stukje met de toen 2-jarige Louis. Dit jaar was het zover. Met hun RV reden ze zesduizend kilometer door zes Amerikaanse staten. En wat maakten ze veel mee. De reis werd een herinnering om nooit meer te vergeten.

Door Kaat

Reacties  

#2 Dorpsgenoten vatten ook de reis aanGuest 18-04-2018 22:56
Hallo bij de zoekterm "op reis met kids in de USA" trof ik je reisverslag aan. Groot was mijn verrassing toen ik las dat jullie ook van Eppegem komen! Wij huren ook een RV en maken een lus van Sant Francisco via Las Vegas naar LA. We kijken erg uit naar de natuurpracht van de parken! Ik lees dat jullie ook bang waren van de hitte en de drukte... ik onthoud dat we vroeg moeten opstaan.
#1 Leuk!Guest 29-08-2017 18:06
Ik heb met superveel plezier je hele reisverslag gelezen. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt. Mijn jongste kan nog niet kruipen dus we zullen een paar jaar moeten wachten voor deze reis maar zowel de reis als je verhaal waren leuk.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!