Artikelindex

altLodi en Alexander lang op reis met kids en camper Amerika
9 maart t/m 5 oktober 2011

De eerste jaren met Lars (3) en Arco (1) waren niet gemakkelijk voor Lodi en Alexander. Beide jongens zijn geboren met een darmziekte en werden hier heel jong aan geopereerd. Een goede reden om, nu het beter gaat, met z’n vieren een lange tijd op reis te gaan. Zeven maanden lang trekken ze in de camper door Amerika en Canada. Ga je mee?

Door Lodi en Alexander

Gestopt met werken
Dinsdag 1 maart 2011. Nederland.

altZo vandaag was mijn laatste werkdag, eindelijk is het zover, ons avontuur gaat beginnen. Ik was nog maar net thuis en werd alweer gebeld door collega's over van alles en nog wat… Maar goed, dat gaat hopelijk snel beter worden.

Ik heb nog niet helemaal het gevoel dat het nu echt begonnen is, maar dat zal snel komen. Morgen maken we een begin met het inpakken van de tassen en het verzamelen van de spullen. Nog een week en dan gaan we.

Reacties  

#1 vermaak peuter?Josje 02-10-2013 08:00
Hoi, ik vroeg me af of jullie peuter zich voldoende kon vermaken in en om de camper? Wij zaten om die reden te denken aan huisjes met zwembad voor onze 2-jarige namelijk, dan kunnen we 's ochtends iets doen en na de middagslaap ontspannen bij het zwembad. Vroeg me af hoe jullie dat deden?

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!