Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in de Verenigde Staten

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

Kaat, Dirk, Emiel en Louis maken een roadtrip door de USA
30 juni t/m 28 juli 2017

Roadtrip-VSIedere zomer maken Kaat en Dirk met hun twee zoons, Emiel (bijna 10) en Louis (7), een verre reis. Zo trokken ze door Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Maar al jaren droomden ze van een roadtrip door de US, ze deden ooit al een stukje met de toen 2-jarige Louis. Dit jaar was het zover. Met hun RV reden ze zesduizend kilometer door zes Amerikaanse staten. En wat maakten ze veel mee. De reis werd een herinnering om nooit meer te vergeten.

Door Kaat

VSCratersMoonfamilieKaroline en Dries reizen met drie kids en van Noord naar Zuid Amerika (VS)
20 juni 2016 - juni 2017

Een heel jaar hebben ze er voor uitgetrokken. Karoline, Dries, Myrthe (9), Kasper (7) en Kobe (4) om van Noord naar Zuid Amerika te trekken. Na de avonturen in Canada is het nu de beurt aan de VS. In de laatste drie maanden van het jaar doorkruisen ze het indrukwekkende westen van het land.

door Karoline

SusanJanfamiliefoto2016Susan en Jan met vier kinderen naar de Verenigde Staten
17 juli - augustus 2016

San Diego, waar ze de eerste drie weken in hun ruilhuis gaan verblijven, kennen Susan en Jan van congresbezoeken. Jesse (17) vliegt na de aansluitende roadtrip door ZW Amerika alleen terug naar Nederland. Folkert (15), Fardau (11) en Silke (9) zijn ook voor de afsluitende week New York van de partij.

door Jan

HHansfrankgezinsfotoans en Frank op roadtrip door de Verenigde Staten
25 april - 7 mei 2015

De reisfamilie is weer onderweg. Tenminste... de helft. De mannelijke helft. Hans gaat deze keer alleen met Frank (13) op roadtrip naar de USA. De kop is eraf. Na een overstap op Frankfurt staat er in Amerika een rode kever op ze te wachten. Benieuwd waar die hen brengen gaat...

door: Hans Damen

new-york-dag-6-062 (320x240)

Michel met puberzoon naar New York en Washington
1-12 juni 2014

Je zult maar 15 zijn, net klaar met de middelbare school en om dat te vieren neemt je vader je mee op vakantie naar New York en Washington. Hoe gaaf is dat?! De geluksvogel is Ruben, die samen met zijn ouders Lianne en Michel al heel wat van de wereld heeft gezien.

door Michel Bosch

Reisaanbod Verenigde Staten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website