Recente reisverslagen: Gezinnen in de Verenigde Staten

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

VSCratersMoonfamilieKaroline en Dries reizen met drie kids en van Noord naar Zuid Amerika (VS)
20 juni 2016 - juni 2017

Een heel jaar hebben ze er voor uitgetrokken. Karoline, Dries, Myrthe (9), Kasper (7) en Kobe (4) om van Noord naar Zuid Amerika te trekken. Na de avonturen in Canada is het nu de beurt aan de VS. In de laatste drie maanden van het jaar doorkruisen ze het indrukwekkende westen van het land.

door Karoline

SusanJanfamiliefoto2016Susan en Jan met vier kinderen naar de Verenigde Staten
17 juli - augustus 2016

San Diego, waar ze de eerste drie weken in hun ruilhuis gaan verblijven, kennen Susan en Jan van congresbezoeken. Jesse (17) vliegt na de aansluitende roadtrip door ZW Amerika alleen terug naar Nederland. Folkert (15), Fardau (11) en Silke (9) zijn ook voor de afsluitende week New York van de partij.

door Jan

HHansfrankgezinsfotoans en Frank op roadtrip door de Verenigde Staten
25 april - 7 mei 2015

De reisfamilie is weer onderweg. Tenminste... de helft. De mannelijke helft. Hans gaat deze keer alleen met Frank (13) op roadtrip naar de USA. De kop is eraf. Na een overstap op Frankfurt staat er in Amerika een rode kever op ze te wachten. Benieuwd waar die hen brengen gaat...

door: Hans Damen

new-york-dag-6-062 (320x240)

Michel met puberzoon naar New York en Washington
1-12 juni 2014

Je zult maar 15 zijn, net klaar met de middelbare school en om dat te vieren neemt je vader je mee op vakantie naar New York en Washington. Hoe gaaf is dat?! De geluksvogel is Ruben, die samen met zijn ouders Lianne en Michel al heel wat van de wereld heeft gezien.

door Michel Bosch

Op reis met kinderen door Amerika

Danielle, Marleen twee mama's twee tieners op reis door Zuidwest USA
19 juli - 17 augustus 2013

In 2010 maakten ze een lange reis door Zuidoost Azië en Oceanië. Vorig jaar volgde Costa Rica en dit jaar zijn de Verenigde Staten aan de beurt. Ze starten in San Francisco, geen onbekend terrein voor Daniëlle, die daar twintig jaar geleden heel wat romantische uurtjes heeft doorgebracht. Deze keer reist ze samen met Marleen, Tomar (12) en Indy (10) af. Heel benieuwd wat 2013 voor hen in petto heeft.

Reisaanbod Verenigde Staten

Doorzoek de website