Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Canada

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

EllenStijngezinsfoto2016Ellen en Stijn trekken met kids en huurauto door Oost Canada
21 juli - 14 augustus 2016

Ellen, Stijn, Teun (6) en Tessel (3) trekken deze zomer door Oost Canada. De route is gepland, de huurauto gereserveerd en de airbnb onderkomens uitgezocht. Ze vliegen op Halifax en vandaar start hun reis die ze naar New Brunswick, Nova Scotia en Prince Edward Island zal brengen.

door: Stijn (tekst) en Ellen (foto's)

DempsterarticcirclegezinKaroline en Dries reizen met drie kids en van Noord naar Zuid Amerika (Canada)
20 juni 2016 - juni 2017

Een heel jaar hebben ze er voor uitgetrokken. Karoline, Dries, Myrthe (9), Kasper (7) en Kobe (4) om van Noord naar Zuid Amerika te trekken. De eigen Toyota is verscheept naar Halifax waar het avontuur in Canada begint.

door Karoline

Kelly, Philip, Maxim & Mathis

Kelly en Philip met dreumes per huurauto door Canada
11 september t/m 2 oktober 2009

Vorig jaar trokken Kelly en Philip met Mathis (nu 2) en zijn grote (half)broer door het avontuurlijke noorden van Thailand. Dit jaar vliegt kleine Mathis met zijn ouders de andere kant op, de oceaan over. Hun doel is om per huurauto het oosten van Canada te verkennen, maar ook nu ligt alles nog open. Reis je mee?

Door Kelly van Praet en Philip Hinderyckx

Sandra, Jeroen, Yannick en Malú in CanadaSandra en Jeroen op wereldreis met kinderen Canada
31 januari t/m 10 augustus 2009

Direct na hun wereldreis van een jaar in 2003 spraken Jeroen en Sandra af dat ze over vijf jaar weer zouden gaan. Nu in 2009 gaat die droom werkelijkheid worden. Hun reisgezelschap is inmiddels met twee personen uitgebreid, want Yannick (bijna 4) en Malú (2) gaan natuurlijk mee. 31 januari 2009 vertrekken ze voor een reis van zes maanden door Afrika, Azië, Australië, Vanuatu, Hawaii en Canada. Hier lees je over het laatste deel van hun reis: Canada.

Door Sandra en Jeroen

Luc, Peggy en Tim

Peggy en Luc met baby en camper door Canada
22 september - 15 oktober 2008

Al voor Tim was geboren trokken Peggy en Luc naar diverse verre bestemmingen. Ze zijn dol op reizen en laten zich niet weerhouden door de aanwezigheid van kleine Tim (9 mnd). Dus gingen ze voor ruim drie weken met de camper door Canada. Peggy en Luc hadden niet veel gepland. Als je wilt weten waar ze met Tim terecht kwamen, lees dan hier hun verhalen.

Reisaanbod Canada

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website