Recente reisverslagen: Gezinnen in Nicaragua

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

LauraLauraRoaldgezinsfotometdreumes en Roald reizen met peuter en huurauto door Nicaragua
8 mei - 1 juni 2015

 

Dex (3) mocht vorig jaar al kennismaken met de Filippijnen en Beijing. Dit jaar nemen Laura en Roald hem drie en een halve week mee naar Nicaragua. De reis is al gepland, de huurauto geboekt. Benieuwd naar hun avonturen in dit armste maar ook veiligste land van Midden Amerika.

 door: Laura

IvankaHugo2013Ivanka en Hugo backpacken met kids door Nicaragua
18 juli - 14 augustus 2014

Hun voorliefde voor Latijns Amerika leek de laatste jaren wat aan het wankelen gebracht. Na reizen door Peru/Bolivia in 2008 en Colombia in 2011, volgden de afgelopen jaren ineens Aziatische bestemmingen. Indonesië, Thailand, Cambodja en Laos stonden in 2012 en 2013 op het programma. 2014 brengt weer de oude voorliefde van dit reislustige viertal boven. Nicaragua, niet alleen het armste maar ook het veiligste land van Latijns Amerika, mag zich in de zomer op hun komst verheugen. Tijmen (8) en Mees (5) zijn uiteraard weer van de partij.

Door Ivanka en Hugo

MonaMarc

Mona en Marc reizen met baby door Latijns Amerika (El Salvador en Nicaragua)
24 februari - 25 juni 2014

Na hun wereldreis kunnen Mona en Marc niet meer wennen aan de grijsheid van België. Zeker na de geboorte van Andes is het verlangen naar een leven in Centraal of Zuid Amerika groot. Dus pakken zij hun tas en trekken samen met kleine Andes (5 mnd) op zoek naar een zonnige plek om zich te settelen. Reis je mee?

door Mona en Marc

Doorzoek de website