Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Guatemala

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

IvankaHugo2210Ivanka, Hugo, Tijmen (11) en Mees (8) reizen door Guatemala (en Honduras)
27 juli t/m 19 augustus 2017

Ivanka en Hugo trokken met zoons Tijmen en Mees door Guatemala. Ze zaten in chickenbussen tussen de cowboys, zagen rokende vulkanen, beklommen Maya tempels, zwommen in junglerivieren. Het was een heel bijzondere ervaring waar ze nog lang van zullen nagenieten. Maar naar huis is ook weer fijn. Want daar wacht Bluf de hond.

MexicofamiliefotKaroline en Dries reizen met drie kids van Noord naar Zuid Amerika (Guatemala)
20 juni 2016 - juni 2017

Een heel jaar hebben ze er voor uitgetrokken. Karoline, Dries, Myrthe (10), Kasper (8) en Kobe (6) om van Noord naar Zuid Amerika te trekken. Na de avonturen in Canada, de VS, Mexico en Belize is het avontuurlijke reisgezelschap nu aangekomen in Guatemala. 

door Karoline

MonaMarc

Mona en Marc reizen met baby door Latijns Amerika (Guatemala)
24 februari - 25 juni 2014

Na hun wereldreis kunnen Mona en Marc niet meer wennen aan de grijsheid van België. Zeker na de geboorte van Andes is het verlangen naar een leven in Centraal of Zuid Amerika groot. Dus pakken zij hun tas en trekken samen met kleine Andes (5 mnd) op zoek naar een zonnige plek om zich te settelen. Reis je mee?

door Mona en Marc

MaWeKaFlo165Wendy en Marty op reis met tieners door Midden Amerika (Guatemala)
29 juni - 10 augustus 2013

In 2012 maakten ze een prachtige reis door Myanmar. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus na thuiskomst fantaseerden Marty, Wendy, Kathy (14) en Floortje (11) alweer over hun volgende reis. Midden Amerika is het geworden. Ze starten met een paar dagen New York en reizen daarna door naar Mexico, Guatemala en Belize.


Door: Marty, Wendy, Kathy en Floortje de Jonge

alt

Jurma en Peter op rondreis met kinderen door Guatamala
Zomer 2010

Na hun reis in 2008 waarbij Jurma zeven weken heel stoer alleen met de kinderen door Zuidoost Azië trok, zijn de reiskriebels niet verdwenen. Integendeel, de behoefte om nieuwe landen te ontdekken laat Jurma, Peter, Meas (6) en Julius (3) niet los. Daarom zullen we in de zomer van 2010 opnieuw kunnen genieten van hun vrolijke verhalen. Want Cuba, Mexico, Guatemala en Belize: hier komen ze aan!

Door Jurma Schut

Reisaanbod Guatemala

Doorzoek de website