Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Costa Rica

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

MariekeJochemgezinsfoto2016Marieke en Jochem met dreumes en huurauto door Costa Rica
27 maart - 24 april 2016

Op reis met een dreumes. Marieke en Jochem nemen Armin (1) mee op rondreis door Costa Rica. In vier weken tijd verkennen ze met een eigen huurauto dit heerlijke vakantieland vol fascinerende natuur, exotische beesten en prachtige stranden. Lees hier hun ervaringen.

door Jochem en Marieke 

HHenrietteMarcfamiliefotofrontpageenriette en Marc reizen met dreumes en huurauto door Costa Rica
30 augustus - 19 september 2014

Na de positieve ervaringen met het reizen met een baby door de Verenigde Staten in 2013 benutten Henriette, Marc en Eveline (1) de septembermaand van 2014 voor een reis door Costa Rica. Met een huurauto trekken ze door het land waar Eveline veel bewonderende blikken oogst.

door Marc

MonaMarc

Mona en Marc reizen met baby door Latijns Amerika (Costa Rica en Panama)
24 februari - 25 juni 2014

Na hun wereldreis kunnen Mona en Marc niet meer wennen aan de grijsheid van België. Zeker na de geboorte van Andes is het verlangen naar een leven in Centraal of Zuid Amerika groot. Dus pakken zij hun tas en trekken samen met kleine Andes (5 mnd) op zoek naar een zonnige plek om zich te settelen. Reis je mee?

door Mona en Marc

Susan en Jan met vier kids naar Midden Amerika (Costa Rica)
7 juli - 17 augustus 2013

Tijd voor een nieuw continent, dachten Susan, Jan, Jesse (14), Folkert (12), Fardau (8) en Silke (6) . Zomer 2013 vliegen ze naar Centraal-Amerika waar ze via huizenruil de beschikking hebben over een leuk huis in Panama. Vanuit deze uitvalsbasis zullen ze zes weken door Panama en Costa Rica reizen.

Door: Susan en Jan van Hes

famfotocostaricaKirsten en Jimmy met Kerst naar Costa Rica met kids 2012-2013
23 december 2012 - 9 januari 2013

Na hun reis door de VS in 2010 wisten de Belgische Kirsten en Jimmy zeker dat ze nog eens een verre reis met het gezin wilden maken. Vanuit hun woonplaats in Slowakije bekeken ze de mogelijkheden en kwamen uit op Costa Rica. Finn (8), Tijl (bijna 7) en Sien (4) hebben dan kerstvakantie en gaan natuurlijk graag mee!

door Kirsten Reemers

Reisaanbod Costa Rica

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website