Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Belize

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

MexicofamiliefotKaroline en Dries reizen met drie kids van Noord naar Zuid Amerika (Belize)
20 juni 2016 - juni 2017

Een heel jaar hebben ze er voor uitgetrokken. Karoline, Dries, Myrthe (10), Kasper (8) en Kobe (6) om van Noord naar Zuid Amerika te trekken. Na de avonturen in Canada, de VS en Mexico is het avontuurlijke reisgezelschap nu aangekomen in Belize. 

door Karoline

MaWeKaFlo165Wendy en Marty op reis met tieners door Midden Amerika (Belize)
29 juni - 10 augustus 2013

In 2012 maakten ze een prachtige reis door Myanmar. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus na thuiskomst fantaseerden Marty, Wendy, Kathy (14) en Floortje (11) alweer over hun volgende reis. Midden Amerika is het geworden. Ze starten met een paar dagen New York en reizen daarna door naar Mexico, Guatemala en Belize.


Door: Marty, Wendy, Kathy en Floortje de Jonge

alt

Jurma en Peter op rondreis met kids Belize
Zomer 2010

Na hun reis in 2008 waarbij Jurma zeven weken heel stoer alleen met de kinderen door Zuidoost Azië trok, zijn de reiskriebels niet verdwenen. Integendeel, de behoefte om nieuwe landen te ontdekken laat Jurma, Peter, Meas (6) en Julius (3) niet los. Daarom zullen we in de zomer van 2010 opnieuw kunnen genieten van hun vrolijke verhalen. Want Cuba, Mexico, Guatemala en Belize: hier komen ze aan!

Door Jurma Schut

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website