Artikelindex

HildeJeroenfamiliefotoHilde en Jeroen reizen met kleine kinderen door Sri Lanka
augustus 2015

De rode krullen van Jelte (4) trekken ook op Sri Lanka bekijks. Samen met zijn broer Mats (6) en ouders Hilde en Jeroen maakt hij deze zomer een rondreis door Sri Lanka. Tempels, stranden, wilde dieren en de mooiste treinreis van de wereld staan op het programma. Heerlijk op avontuur!

 

door: Hilde

Reacties  

#19 ReviewGuest 30-04-2016 12:32
I hope the little lad has taken up with the interest of being a Conservationist (Naturalist). This guy was very keen on matters related to nature, which i observe and gave appropriate advice to suite his age..We need many youngsters taking up not all as naturalists at least be be concern on Nature related matters for a better non-polluted world for future generations to live. I hope the world politics will make a special note to support these lads to be the caretakers of this world. I wish this young lad all the very best to be what is he is aiming for..Cheers and good luck. Dhilip De Alwis
#18 chauffeurGuest 03-02-2016 22:15
Hallo Leon,
Goede voornemens zo te zien!
Wij hebben uiteindelijk het vervoer vooraf via SriLanka2go (yourway2go - onderdeel van Koning Aap) geboekt.
Wij wilden zeker niet de hele reis met een extra persoon doen en hadden hele specifieke wensen waar we op onszelf wilden zijn en waar niet. Deze organisatie was daar heel flexibel in en beduidend goedkoper dan anderen waar we een offerte hadden aangevraagd. We hadden ook lokaal enkele offertes opgevraagd en het prijsverschil was zo klein (lokaal iets goedkoper, maar minder dan €100 verschil) dat we voor boeken in NL hebben gekozen.
We merkten onderweg wel dat chauffeurs/gids en niet gewend zijn dat toeristen zelf hun weg willen zoeken. Ze willen alles voor je doen en regelen, maar wij bleken niet echt de gebaande paden te nemen...Ravi moest even wennen, maar voelde het snel aan en liet ons op onszelf wanneer we dat wilden en heeft ons ook nog wat kleine pareltjes (met weinig toeristen) laten zien.
Via srilanka2go werd alles voor de chauffeur en gids geregeld, wij hadden daar echt geen omkijken naar en geen extra kosten aan. We gaven de door ons gewenste accommodatie aan en werden afgezet. Zij sliepen ergens anders in de buurt.
Succes met de voorpret!
Hilde
#17 InspirerendGuest 18-01-2016 22:09
Wat een heerlijk reisverhaal. Zoveel gezien zo relaxed gereisd. Dat is ook ons plan. Wij willen met ons viertal op reis. Nu zijn we op zoek naar een privechauffeur die ons een flink aantal dagen gaat begeleiden. Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen op dit terrein? Hoe hebben jullie Ravi gevonden/geboek t? Jullie hebben hem niet de hele reis gehad toch? Welke afspraken had je met hem gemaakt over slaapplaatsen? Hoor het graag. Dank alvast. Groet Leon
#16 RE: Hilde en Jeroen: rondreis met kleine kinderen door Sri Lanka 2015Michiel 10-11-2015 22:40
Hilde,

dank voor je reactie. ik boek denk ik de eerste 2 hotels. en de rest in sri lanka enkele dagen van te voren.

gr Michiel
#15 accommodatiesHilde 09-11-2015 20:30
Hoi Michiel,
Wij hebben de meeste accommodaties vooraf via booking.com of agoda geboekt. Veelal wel met de optie om tot een dag vantevoren te annuleren zodat we flexibel bleven.
Je hoeft niet vooraf te boeken (op Nilaveli/Trinco malee in augustus en Kandy tijdens de Perehera na). Er is genoeg plek, maar er is een beperkt aantal familiekamers/b ungalows. Aangezien wij liever zeker waren dat we samen op een kamer konden en ik ook wel graag op de leuke plekjes zit hadden we de meeste vooraf geboekt. Wij waren gemiddeld zo'n 60-70 euro per nacht kwijt met zijn vieren, maar dat kan ook veel duurder en veel goedkoper.
Succes met de voorpret!

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!