Verre Reizen Met Kinderen

ArienMatthijs200-2Arien en Matthijs met kleuter en peuter naar Sri Lanka
11 juli - 8 augustus 2012

Deze zomer hadden Arien en Matthijs anders willen beleven want Madelief (4) en Suze (2) verwachtten een zusje te krijgen. Tot hun intens verdriet mocht het niet zo zijn. Met bewondering volgden we de veerkracht van deze familie. Hun reis door Thailand, Maleisië en Bali in 2011 zou al een vervolg krijgen in 2013. Met een dubbel gevoel is de reis naar voren geschoven. Het mooie Sri Lanka deze keer, zij het met een lach en een traan. 

door Arien Bosch

Reacties  

#4 Malaria/inentin genKim 12-03-2013 20:31
Hallo, wat een mooi verslag! Wij zijn van plan naar sri lanka te reizen met ons dochtertje van dan 18maand. De enige twijfel die we hebben is hoe je zo'n kleintje malaria/dengue risico kan ontnemen? Hebben jullie kids iets tegen malaria geslikt?

Groet Kim
#3 sri lankaEllen 31-01-2013 19:44
Hoi,

Inderdaad een goed en leuk verslag om te lezen !
Wij willen eind juli tot eind eind aug naar Sri Lanka willen gaan, is het nog zinvol om de snorkelsets mee te nemen of is de zee daar te wild voor in dit seizoen ?
En hebben jullie ook malaria profilax gebruikt onderweg, of is dit bij doorreizen in dit gebied niet nodig ?
groetjes Ellen
#2 Malaria in Sri LankaGerieke 23-12-2012 11:25
Goedemiddag,

Wat leuk om jullie reisverslag te lezen. We hebben er nu nog meer zin in! Bij het selecteren van een land schrappen we meestal als eerst de landen waar Malaria voor komt. Wij zijn van plan om feb/mrt naar Sri Lanka te gaan voor 4 weken met onze 2 jongens van 7 en 9 jaar. Nu lees ik op internet dat er malaria in Sri Lanka voor komt. Hebben jullie hier voorzorgsmaatre gelen voor getroffen en hoe is dat bevallen?

Alvast bedankt voor je reactie.

Groet, Gerieke
#1 RE: Arien en Matthijs met kleuter en peuter naar Sri Lanka 2012Josien Leijen 06-12-2012 21:43
Goedenavond,
Ten eerste; wat een ontzettend leuk reisverslag om te lezen! En vooral ook heel nuttig. Dit omdat we zelf een reis naar Sri Lanka aan het plannen zijn voor september volgend jaar. Jullie zijn in leuke hotels geweest, ik kon deze zelf slecht vinden op internet. Dan kwam ik al snel bij de doorsnee hotels uit in de toeristische gebieden. Ik zou graag willen weten of jullie de excursies en de transfers van tevoren hebben geboekt of hebben jullie dit ter plaatse gedaan?
Ik hoor het heel graag,
Met vriendelijke groet,
Josien Leijenn

Doorzoek de website