Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen op Sri Lanka

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

2016gezinsfotoRachel en Chris reizen met twee tienerzonen door Sri Lanka
30 juni - 29 juli 2016

Na eerdere verre reizen door Vietnam en Indonesië maken Rachel en Chris zich niet meer zo druk bij de voorbereiding. Dat geldt toch minder voor Jaan (13) en Tijn (10) als blijkt dat ze opnieuw geprikt moeten worden. Maar als dat leed eenmaal is geleden kunnen ze van start. Een maand rondreizen door dit prachtige land.

door Rachel

HildeJeroenfamiliefotoHilde en Jeroen reizen met kleine kinderen door Sri Lanka
augustus 2015

De rode krullen van Jelte (4) trekken ook op Sri Lanka bekijks. Samen met zijn broer Mats (6) en ouders Hilde en Jeroen maakt hij deze zomer een rondreis door Sri Lanka. Tempels, stranden, wilde dieren en de mooiste treinreis van de wereld staan op het programma. Heerlijk op avontuur!

 

door: Hilde

Kbutawattaraftingkellyphilipmathiselly en Philip reizen met hun zoon door Sri Lanka
1 - 31 juli 2015

Dit jaar viert Mathis zijn (achtste) verjaardag in Negombo. Moeder Kelly en vader Philip schuiven uiteraard aan. Hun eerste kennismaking met Sri Lanka kent vooral een warme start. De komende maand verkennen ze dit nieuwe land. En de planning, ach ja dat is de planning... Go with the flow, blijkt al op dag vier.

 

Door Philip Hinderyckx

Met kinderen naar Sri Lanka

Senta en Andre met twee dochters en huurauto door Sri Lanka
21 juli - 18 augustus 2014

Wat een prachtige reizen maakten Dille en Luna al met hun ouders. Afgelopen zomer trokken ze door Sri Lanka waar ze loomarmbandjes uitdelen aan theepluksters, nieuwe moves leren op een surfboard en tijdens hun safari door het Yala National Park een luipaard spotten!

door: Senta

Cambodja 146 (160x120)

Patricia en Bart op reis met hun kids door Sri Lanka
12 juli - augustus 2014

Hun eerste reizen met kids door Marokko en Zuidoost Azië lieten ze nog door een reisbureau organiseren. Inmiddels doen ze allemaal zelf. De reis door Marokko in 2013 en Sri Lanka in de zomer van 2014 is op eigen gelegenheid. Hun zoontjes Jasper (6) en Mathijs (4) zijn uiteraard weer van de partij.

door Bart

Doorzoek de website