Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen op Sri Lanka

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

famfoto (160x120)

Mireille en De reizen met Jim en Mikki door Sri Lanka
2 t/m 24 augustus 2017

Na het zien van Wie is de mol? in 2015 was Mireille betoverd door Sri Lanka. Dus deze zomer trok ze met De en hun kinderen Jim (bijna 14) en Mikki (12) door dit prachtige land. Na drie mooie weken zeggen ze dit land met tranen in hun ogen gedag. Afscheid nemen ze niet, want, wanneer weten ze niet, maar ze komen zeker een keer terug.

Door Mireille Roest

JanMarjanSriLanka

Jan en Marjan reizen met drie kinderen door Sri Lanka
23 juli t/m 18 augustus 2017

Ook Marjan en Jan maakten afgelopen zomer een onvergetelijke reis met Morris (12), Mayra (10) en Anwar (4). In Sri Lanka reden ze met de trein door de jungle, schrobden ze met een kokosnoot de huid van een olifant en zagen ze van dichtbij een blauwe vinvis met een kalfje. Zo bijzonder is dat!

Door Jan Jager

2016gezinsfotoRachel en Chris reizen met twee tienerzonen door Sri Lanka
30 juni - 29 juli 2016

Na eerdere verre reizen door Vietnam en Indonesië maken Rachel en Chris zich niet meer zo druk bij de voorbereiding. Dat geldt toch minder voor Jaan (13) en Tijn (10) als blijkt dat ze opnieuw geprikt moeten worden. Maar als dat leed eenmaal is geleden kunnen ze van start. Een maand rondreizen door dit prachtige land.

door Rachel

HildeJeroenfamiliefotoHilde en Jeroen reizen met kleine kinderen door Sri Lanka
augustus 2015

De rode krullen van Jelte (4) trekken ook op Sri Lanka bekijks. Samen met zijn broer Mats (6) en ouders Hilde en Jeroen maakt hij deze zomer een rondreis door Sri Lanka. Tempels, stranden, wilde dieren en de mooiste treinreis van de wereld staan op het programma. Heerlijk op avontuur!

 

door: Hilde

Kbutawattaraftingkellyphilipmathiselly en Philip reizen met hun zoon door Sri Lanka
1 - 31 juli 2015

Dit jaar viert Mathis zijn (achtste) verjaardag in Negombo. Moeder Kelly en vader Philip schuiven uiteraard aan. Hun eerste kennismaking met Sri Lanka kent vooral een warme start. De komende maand verkennen ze dit nieuwe land. En de planning, ach ja dat is de planning... Go with the flow, blijkt al op dag vier.

 

Door Philip Hinderyckx

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website