Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in India

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

annieprospergezinsfotot

Anneke en Prosper een half jaar op reis met peuter India
6 december 2014 - juni 2015

Een half jaar op reis. Anneke en Prosper zijn inmiddels al een aantal maanden onderweg met hun dochter Sophia (2,5). De start van hun reis brengt hen naar Goa, India. Hierna staan Thailand, Nieuw Zeeland en Australië nog op het programma. Met veel plezier laten we de thuisblijvers meegenieten van hun avonturen. Hier lees je hun avonturen in India.

door: Anneke

PolliesvierkantMarie en Rieuwert backpacken met kind door India
11 augustus - 1 september 2012

In de zomer van 2011 volgden we deze reislustige familie door Indonesië. Na veel rekenwerk zijn de vakantieplannen voor Toscane dit jaar toch weer verruild voor Noord India. Noa (9) is gelijk enthousiast, zij wil weer met de rugzak. Haar broer Daniël (14) heeft voor een andere vakantie gekozen dit en gaat dit jaar niet mee.

Door Marie Pol

Kelly en Philip op rondreis met kind door India
4 mei - juni 2012

De eerste blogverhalen weer van Kelly en Philip die in mei door India zullen trekken. Natuurlijk mét Mathis (4), de ervaren wereldreiziger die al heel wat van de wereld zag. Naast de vluchten en eerste overnachtingen ligt nog niets vast. Ze hopen zoveel mogelijk per trein te reizen.

door Kelly van Praet en Philip Hinderyckx

altMariska en Elwin op rondreis met kleine kinderen door India
16 oktober t/m 9 november 2011

Warme herinneringen hebben Mariska en Elwin aan hun reis door India in 2005. De vriendschappen van toen zijn nog steeds hecht en het verlangen om terug te keren is groot. Maar kan dat ook met kinderen? Want natuurlijk vertrekken ze niet zonder Nadine (4) en Isolde (2). Ze geloven erin en gaan samen met hun meiden het avontuur aan.

Door Mariska en Elwin Wilbrink

Arnout, Saskia, Simon en Felix

Saskia en Arnout lange reis met dreumes en peuter India
21 augustus 2009 - eind februari 2010

Samen maakten Arnout en Saskia al meerdere lange reizen. Van Caïro naar Sulawesi over land en dwars door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam. Nu trekken ze samen met Simon (3) en Felix (2) voor zes maanden door Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, China, Filippijnen, Sri Lanka en India. Arnout heeft zijn baan bij Microsoft opgezegd en Saskia neemt een sabbatical van haar werk bij Ahold. Het nieuwe avontuur kan beginnen!

Door Arnout en Saskia Hemel

Reisaanbod India

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website