Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in China

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

Op reis met kinderen door China

Sophie, Wouter en kids ruilen hun huis met een in Beijing, China
5 juli - augustus 2014

Sophie, Wouter, Merel (7), Simon (7) en Kobe (4), alias 'de onderdeappelboompjes', ruilen hun huis in België met dat van een gezin in Beijing. Hoe ze op het idee zijn gekomen en welke overwegingen ze daarbij maakten lees je hier. Bij het zien van foto's van zichzelf in de Verboden Stad kunnen ze het nog bijna niet geloven. Maar ze zijn er. Echt!

door Sophie

pollies-china

Marie en Rieuwert trekken met tienerdochter door China
28 juni - 27 juli 2014

De rugzakken mogen weer onder het stof vandaan want in de zomer van 2014 reizen Marie, Rieuwert en Noa (11) door China. Meer specifiek, de provincies Guizhou en Guangxi in het Zuidoosten. De vliegtickets zijn al binnen, nu de visa nog. Spannend wordt het wel, want hoe doe je dat, communiceren met Chinezen?

door Marie en Rieuwert

CindyDenny

Cindy en Denny reizen met dreumes door China
19 mei - 11 juni 2014

Hallo 1400000000 inwoners van China! Zijn jullie er klaar voor? In 2014 kunnen jullie kennis maken met Cindy, Denny en de kleine Lizzy (2). Ze is schattig en blond, dus haal die camera's maar vast tevoorschijn. In 23 dagen reist dit avontuurlijke gezinnetje van Beijing naar Hong Kong. Zàijiàn!

door Cindy en Denny

Els en Klaas lang op vakantie met kids naar China en Thailand (China)
21 juli - 1 september 2012

Na de reis in 2010 hebben Klaas, Els, Jente (9) en Imme (6) er nog lang geen genoeg van gekregen. Dus deze zomer start hun ontdekkingstocht door het zuiden van China in Shanghai. Op zoek naar draken, kastgebergten en bergvolkeren. Voor hun portie 'chill' maken ze ook nog een uitstapje naar Thailand.

door: Els den Butter en Klaas van Dijk

altEls en Klaas rondreis met kinderen door China
11 juli tot 19 augustus 2010

China intrigeert. Zoveel werelden in één land. Grote steden, snelle economische ontwikkelingen en westerse voorzieningen. Maar ook: authentieke bergvolkeren, hoogvlaktes en de prachtige omgeving van de Li rivier. In de ruim vijf weken die we met Jente (6) en Imme (4) door dit enorme land reizen, hopen we een glimp op te vangen van het leven in China. Reis je mee?

Door Klaas van Dijk en Els den Butter

Reisaanbod China

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website