Artikelindex

SentaAndre200Senta en Andre met kids en huurauto door Zuid Afrika
7 juli - 2 augustus 2012

Na Mexico, Cuba, Maleisië, Costa Rica en Bali gaan globetrottertjes Luna (8) en Dille (5) deze zomer op safari. Senta en André hebben een huurauto geregeld en de accommodatie is geboekt. Tom en Tommetje gaan dit jaar ook mee. Voor hen is het een roots reis. Alleen welke kleding moet er mee, want de Zimniks gaan deze zomer de winter opzoeken in Zuid Afrika.

Door Senta en André Zimnik

Reacties  

#2 Goed te doen hoorSenta 21-11-2012 15:23
dag Maaike,

Ik zie nu pas je reactie. Ik weet niet of mijn antwoord te laat is. Wij voelden ons redelijk veilig hoor. We hebben alleen geprobeerd zo veel mogelijk niet in het donker te rijden. Dat lukte vrijwel altijd. In de National Parks vond ik het superveilig. Rondom grotere steden waren de lodges wel beveiligd met een hek vaak. Maar wij hebben geen onveilige situatie meegemaakt in die 4 weken. Gewoon gaan dus zou ik zeggen. Het is een prachtig land en super leuk voor de kinderen!
#1 Zuid Afrika autorondreisMaaike van Wilgen 04-09-2012 11:01
Hallo,

Wat ontzettend leuk om jullie reisverhaal te lezen. Wij zouden ook heel graag een keer naar Zuid Afrika toe willen. Het enige wat wij best wel een beetje spannend vinden, is dat je veel leest over gewapende overvallen en carhighjacking! ! In hoeverre voelde jullie je veilig daar?

We hebben met onze dochter best al een paar mooie verre reizen gemaakt, dus we weten dat dat echt super leuk is en prachtig, maar nu begonnen we toch te twijfelen over de veiligheid, als we zelf een ongeorganiseerd e autorondreis willen doen. Wel zelf van te voren lodges etc reserveren.

Graag hoor ik van jullie.

Groetjes
Maaike

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!