Artikelindex

Kelly en Philip met kleuter en huurauto door Zuid Afrika 2011
22 april t/m 16 mei 2011

Mathis is een van de meest bereisde peuters die we kennen. Nog geen vier jaar oud, en al zoveel van de wereld gezien! Met Kelly en Philip trok hij al door Thailand, Canada en Vietnam. Dit jaar speurt hij in Zuid Afrika naar wilde dieren.

Door Kelly en Philip

Zuid Afrika
Dinsdag 18 januari 2011. België.

Hallo allemaal,
Want is het alweer een tijdje geleden. Wij gaan eind april naar Zuid Afrika. Vlucht geboekt en nu... We zijn druk bezig met alles te plannen. Tot binnenkort met meer nieuws

Nog twee weken
Woensdag 6 april 2011. België.

Nu onze reis voor de deur staat gaan we alvast terug van start met onze blog. We vliegen op 22 april naar Johannesburg, de terugvlucht van Kaapstad is op 16 mei. We hebben onze huurauto bij Eautohuur gehuurd voor 24 dagen, geen ‘one way toeslag’ en onbeperkt aantal kilometers (dat zullen we zeker nodig hebben).

Onze eerste nachten (safari tent en basic rondaval) in NP Kruger zijn geboekt daar het paasweekend is en alles anders vol zit. Daar hadden we geen rekening mee gehouden als we onze vlucht in januari geboekt hebben. Gps kaarten van Zuid Afrika, Lesotho en Swaziland zijn op de Tomtom geladen. Tot later met meer nieuws.

Partners

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!