Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Zuid Afrika

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

Gezinsfoto2015Kaat en Dirk reizen met twee zoons en 4WD door Zuid Afrika en Namibië (Zuid Afrika)
30 juni - 29 juli 2016

De prijs van de vliegtickets bepaalt dit jaar de verre bestemming voor Kaat, Dirk, Louis (9) en Emiel (6). Een prima deal met Emirates doet ze uitkomen in Namibië. En dit keer treden ze uit hun comfort zone. Geen luxe onderkomens maar een daktent bovenop de reeds gehuurde 4WD staat tot hun beschikking...

door: Kaat en Dirk

GezinsfotoIvankaHugo2016

Ivanka en Hugo met twee kids op safari door Zuid Afrika
22 april - 7 mei 2016

Deze zomer maken Ivanka en Hugo voor het eerst in jaren geen verre reis. Tijmen en Mees staat in de grote vakantie een andere verrassing te wachten. Een hond! Maar de reiskriebels zijn niet verdwenen. Daarom in de mei vakantie twee weken op zoek naar de Big 5 in 'Suid Afrika'.

door Ivanka en Hugo

DSC 0252 160x120

Kaat en Dirk trekken met twee zoons door Zuid Afrika
juni-juli 2014

Ze zijn al wat gewend, die jongens van Kaat en Dirk. Zo trokken ze al door Thailand, de States en Bali. Maar vanaf eind juni zullen ze een heel nieuw continent gaan ontdekken: Afrika. Emiel (bijna 7) heeft z'n lijst van must-see dieren al af en Louis (bijna 4) kent de Big Five uit z'n hoofd. 

door Kaat en Dirk

giraffen-sentaandre

Senta en Andre op reis met kids en huurauto door Zuidelijk Afrika (Zuid Afrika)
23 juli - 18 augustus 2013

Het was een heerlijke reis die Senta en André met hun dochters Luna (9) en Dille (6) in de zomer van 2013 maakten. In Zuid Afrika en Mozambique zien ze naast de big five de lievelingsdieren van de meiden: giraffen. En niet voor het eerst, want ook het jaar er voor brachten ze de zomervakantie al door in Zuid Afrika.

door Senta Zimnik

SentaAndre200Senta en Andre met kids en huurauto door Zuid Afrika
7 juli - 2 augustus 2012

Na Mexico, Cuba, Maleisië, Costa Rica en Bali gaan globetrottertjes Luna (8) en Dille (5) deze zomer op safari. Senta en André hebben een huurauto geregeld en de accommodatie is geboekt. Tom en Tommetje gaan dit jaar ook mee. Voor hen is het een roots reis. Alleen welke kleding moet er mee, want de Zimniks gaan deze zomer de winter opzoeken in Zuid Afrika.

Door Senta en André Zimnik

Reisaanbod Zuid Afrika

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website