Verre Reizen Met Kinderen

Recente reisverslagen: Gezinnen in Marokko

Deze families zijn onderweg of teren op mooie herinneringen en dromen van nieuwe bestemmingen. Lees hier hun verslagen.

JanMarjan200Marjan en Jan met kids naar Marokko
17 mei - 3 juni 2012

Deze zomer zit een verre reis vanwege Jan's werk er niet in. Geen nood, dit jaar gaan Marjan en Jan met toestemming van school gewoon een paar maanden eerder. Marokko is hun bestemming en Morris (6) en Mayra (5) hebben er zin in. Ze willen mee naar Afrika!

Door Jan Jager

 

Ivanka, Hugo, Tijmen en MeesIvanka en Hugo rondreis met dreumes en kleuter door Marokko
2 september - 23 september 2010

Tijmen (4) is al een echte wereldreiziger. Hij reisde door Cuba, Peru, Bolivia en Maleisië. Zijn broertje Mees (1) maakte zijn eerste verre reis al toen hij nog maar vijf maanden oud was. Deze zomer trekken de broertjes met mama Ivanka en papa Hugo door het sprookjesachtige Marokko. Met het openbaar vervoer, op de bonnefooi. 'We hebben er zin in!'

Door Ivanka en Hugo

Chantal, Sylvan, Marijn, Lucas en JorisChantal en Silvan met drie jongens door Marokko
23 mei tot 6 juni 2009

Chantal en Silvan reisden al de wereld rond voordat er kinderen waren. Ze konden het niet laten en in 2008 trokken ze samen met Marijn (4), Lucas (3) en Joris (1) twee heerlijke lange maanden door Thailand, Vietnam en Cambodja. Dit jaar blijven ze dichter bij huis. In sprookjesachtig Marokko rijden ze vanuit Marrakech de Hoge Atlas over, maken een kamelentocht en spelen in de grootste zandbak ter wereld.

Door Chantal van Doorn

Michel, Lianne, Iris, Sander & RubenLianne en Michel op reis met tieners door Marokko
2008

Met vijftig kilo bagage vlogen Michel, Lianne, Iris (14), Sander (13) en Ruben (10) eind juni 2007 naar Bangkok. Na zes weken Thailand en Laos hadden ze nog lang niet genoeg van het avontuur. In 2009 willen ze graag een zomervakantie lang door Vietnam trekken. Maar eerst gaan ze deze zomer (2008) nog door Marokko, naar Marrakech, dan de Hoge Atlas over richting de bloedhete Sahara waar ze bij de bedoeïenen zullen slapen. Kan het avontuurlijker? Lees hier over het hoe en waarom van hun reizen.

Door Michel en Lianne Bosch

Reisaanbod familiereizen Marokko

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website