VanVerre scrprnt

Familiereizen op maat naar Azië en Zuid-Afrika met Van Verre Family

Tijd voor elkaar en samen andere culturen ontdekken. Van Verre Family organiseert familiereizen op maat naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka en Zuid-Afrika. Reizen met (kleine) kinderen is best een onderneming. De landendeskundigen van Van Verre Family letten op veiligheid, reistempo en of het kindvriendelijk is. U bepaalt zelf, in overleg met onze landendeskundigen, waar u naartoe wilt, hoe lang u ergens wilt blijven en in welke hotels u logeert. Wij kennen de gebieden uit eigen ervaring, we zijn overal zelf geweest. De reizen zijn op maat gemaakt, we passen de reis aan uw wensen aan. U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door de natuur maken. U reist in uw eigen auto of busje, dus alleen met uw familie. Zullen we samen kijken hoe wij uw reis onvergetelijk kunnen maken?
 
Welterusten!
Ik wil niet meer naar huis! U wilt misschien niet dat uw kind dit zegt, maar wij vinden het heel belangrijk dat uw kind(eren) zich thuis voelt in de accommodatie tijdens uw reis. De landendeskundigen van Van Verre Family selecteren daarom leuke en kindvriendelijke accommodaties. Sommige hotels hebben familiekamers of kamers naast elkaar met een verbindingsdeur. De juiste accommodatiekeuze is een toevoeging aan de gehele reiservaring, dit geldt voor zowel u als voor de kinderen, het maakt van een al reeds mooie reis, één om nooit meer te vergeten!
 
Veilig reizen met kinderen
Zonder zorgen op reis: bij Van Verre Family staan veilige reisbestemmingen voor kinderen voorop. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren u graag om een bestemming juist wel of juist niet te doen met kinderen of om de reis anders te plannen. We kunnen aangeven wat volgens ons een aangename manier van reizen zal zijn voor uw gezin, maar de uiteindelijke keuze ligt uiteraard altijd bij u.
 
De landen van Van Verre Family:
 
- Indonesie
- Maleisie
- Thailand
- Sri Lanka
- Zuid-Afrika

Daarom kiest u voor Van Verre Family:

-          Familiereizen op maat

-          Uw wensen staan centraal

-          Reizen in eigen tempo

-          Zonder zorgen op reis

-          Zekerheid in reiskwaliteit

-          Onderdeel van Van Verre

 

Contact:

Logo Van Verre Familie

Van Verre Family
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam

Telefoon: 0299-659660
reizen@vanverre.nl
www.vanverre.nl/verre-reizen-met-kinderen

olifanten wassen in Thailand met Van Verre reizen Stokstaartjes reizen met kinderen Zuid-Afrika Thailand reizen met kinderen

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!