Onze eerste partner Travelnauts is trots! De afgelopen periode is er hard gewerkt aan nieuwe familiereizen. Het toch al unieke aanbod van verre familiereizen is uitgebreid met 30 familiereizen binnen Europa. Ook deze reizen zijn stuk voor stuk weer bijzonder, uiteraard kindvriendelijk en geheel in Travelnauts stijl. Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in bijzondere reizen met kinderen. Ze geven de garantie op een geweldige beleving en unieke activiteiten voor het hele gezin.

Finland lapland vakantie kinderen

Zelf geeft Travelnauts Europa een 9 voor kindvriendelijkheid en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Europa te bieden heeft voor de kinderen. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede en vertrouwde Europese kwaliteit van de hotels, de korte vluchtduur en geen tijdsverschil zijn wel zo prettig als je met kinderen reist.

Ierland reizen gezin

Laat je bijvoorbeeld verrassen door al het moois wat Zuid-Italië te bieden heeft. Een hele fijne regio voor gezinnen met prachtige stranden, idyllische dorpen, historische gebouwen en ruïnes. Of beleef een avontuurlijke reis door Zweden speciaal voor tieners. Ook in buurland Noorwegen droom je weg bij de adembenemende fjorden en de geweldige wandel- en kajak avonturen. En wat dacht je van husky’s, het noorderlicht en rendieren tijdens een winterreis door Lapland of IJsland?

Noorwegen wandelen kinderen

Je kunt ook het ruige en ongerepte Georgië gaan ontdekken of je verbazen in het authentieke binnenland van Montenegro. Ook de ruige kust van Ierland of eilandhoppen op de Azoren zullen onuitwisbare indrukken achterlaten. En misschien denk je bij Spanje, Portugal en Griekenland niet meteen aan iets unieks, maar Travelnauts heeft hier toch aan aantal verrassend leuke familiereizen voor je klaar staan. Last but not least, ook in Kroatië is er meer dan genoeg avontuur te beleven!

Griekenland zeilcruise kinderen

Ook voor de kortere vakanties is er binnen dit unieke Europa aanbod genoeg keus. Wil jij nog weg deze herfst- of kerstvakantie?

Alle familiereizen worden geheel op maat gemaakt. Voorafgaand aan de reis is er een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij de wensen van je kinderen centraal staan. Neem gerust contact met ze op, de reisspecialisten denken graag met je mee.

Wil je graag een mooie reis maken met je gezin, maar weet je nog niet precies welke bestemming het gaat worden? Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van andere families op de inspiratiepagina’s van Travelnauts

Waarom kies je voor een Travelnauts familiereis?

✔ Op de hoogte van de meest actuele reisadviezen
✔ Flexibel (om)boekingsbeleid
✔ Verzekerd van repatriëring
✔ Financiële zekerheid via SGR en ANVR
✔ Bijzondere familiereizen op maat voor elke leeftijd
✔ Altijd snel én persoonlijk contact met een expert
✔ Elk kind is uniek, de reis wordt aangepast op jouw gezin
✔ Je ontvangt een uitgebreid reisvoorstel
✔ Travelnauts verrast zowel kinderen als ouders
✔ Travelnauts ontzorgt zodat jij echt vakantie kunt vieren
✔ Duizenden tevreden gezinnen gingen je voor

-----------------------------------------------
Meer Travelnauts:

FB logo vierkant  Insta logoPartners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!