Blog van Janet de Jonge, van Young Travel Company

Het was een teleurstelling afgelopen zomer. Alle geplande reizen die we zo zorgvuldig hadden uitgestippeld voor onze reislustige families, konden helaas niet doorgaan. Op dit moment kunnen we nog steeds niet reizen, maar we blijven goede hoop houden dat we in 2021 weer op reis kunnen om de wereld te ontdekken. Ondertussen kun je wel al dromen over de mooie reizen die je kan maken met je kinderen. En wij kunnen ze alvast voor je plannen, zodat als de wereld weer opengaat het voor jullie geregeld gaat worden. 

vietnam reis met gezin

Een reis door Costa Rica bijvoorbeeld. Met de huurauto ga je op pad om de mooiste parken van dit geweldige land te ontdekken. Ga samen met je kids ziplinen door de jungle of ontdek verlaten stranden met apen en leguanen. Liever niet met de huurauto? Laat je dan rijden door een chauffeur door Sri Lanka. Het is een heel afwisselend land met tempels, bergen, mooie stranden en super vriendelijke mensen.

Thailand olifant voeren

Houden jullie wel van avontuur? Ga dan naar Borneo. Zie orang-oetans en andere bijzondere apen slingeren door de bomen en logeer bij de Iban in een longhouse. Een andere aanrader is Vietnam; leuke steden, fietsen op het platteland, een boottocht door Halong Bay of door de smalle rivieren van de Mekong Delta. Of ga naar Thailand of Indonesië waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook rond kunt lopen in mooie tempelcomplexen en kunt wandelen in de meest waanzinnige landschappen. 

vakantie azie met kinderen

Ontdek de wereld door de ogen van je kinderen. Ga samen op avontuur en zie hoe mooi en bijzonder onze wereld is.  Geniet samen. Er is zoveel te ontdekken op onze mooie wereldbol. Neem een kijkje op onze website en neem contact op. Wil je graag op reis maar weet je nog niet waar naar toe of wat bij jullie wensen past? Geen probleem, wij helpen jullie graag om te kijken wat bij jullie past. Wij maken graag jullie dromen waar. Wij plannen samen met jullie de droomreis van A tot Z. De vluchten, hotels, het vervoer en excursies; wij regelen het allemaal voor jullie. We luisteren naar jullie wensen om uiteindelijk tot de ultieme droomreis te komen.

vakantie indonesie met kinderen

Wij kunnen ons voorstellen dat het nu toch wel spannend is om alvast te plannen of te boeken omdat eigenlijk niemand weet hoe het verder gaat met het Covid-19 virus en het openen van de grenzen. Wees gerust; wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hebben goede contacten met de agenten in de landen die we bezoeken. En doordat wij zijn aangesloten bij de VVKR en GGTO hebben wij betrouwbare algemene voorwaarden waarmee de rechten en reisgelden van onze reizigers goed beschermd zijn.

kameelrit met kinderen

Meer info: https://www.youngtravelcompany.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!